Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsään Lohjalle

Julkaistu: 2021-05-03

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Puolenhehtaarin Metsän työmenetelmät perustuvat ratkaisukeskeisen perhetyön ja kiintymyssuhdeteorian viitekehyksiin. Työvälineinä käytössämme ovat muun muassa monipuolinen luova toiminta sekä liikunnalliset ja toiminnalliset menetelmät.

Metsätähti on Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsän Lohjan Muijalassa sijaitseva lastensuojelun erityisyksikkö. Lastensuojeluyksikössä on erikoisosaamista etenkin käytöksellään vahvasti oireilevien, kiintymyssuhteissaan traumatisoituneiden ja psyykkisesti oireilevien lasten hoitoon ja kasvatukseen.

Arki Metsätähdessä on lapsen tukemista jokapäiväisissä askareissa sekä ohjaamista harrastuksiin ja yhteiseen toimintaan. Tuemme lapsen sosiaalista verkostoitumista vertaistensa kanssa harrastuksien ja muun yhteydenpidon kautta. Metsätähti on koti, jossa lapsella on mahdollisuus viettää aikaa myös omien ystävien kanssa.

Odotamme tehtävään valittavalta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa. Työsuhde on määräaikainen ajalla 24.5. - 30.9.2021.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Nina-Maria Nieminen, p. 044 078 4442, nina-maria.nieminen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 16.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Hae paikkaa

Tutustu Metsätähteen täällä.

 

Metsätähti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.