Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt OHJAAJAA sisäiseksi sijaiseksi Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsään Lohjalle ja Nummelaan

Julkaistu: 2022-04-29

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Kiinnostaisiko liikkuva ja vaihteleva keikkatyö? Haluaisitko työn, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja pääset kehittämään omaa osaamistasi? Etsimme nyt ohjaajaa kiertämään kaikissä neljässä Puolen hehtaarin metsän yksiköissä Lohjalla ja Nummelassa. Määräaikaisuus kestää vuoden loppuun asti. Puolenhehtaarin Metsään pääset tutustumaan tästä.

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävässä tulet työskentelemään sisäisenä sijaisena yksiköissämme Metsätähti, Metsäapila, Polku ja Niitty. Sisäisenä sijaisena kierrät yksiköitämme päivittäin ja tulet työskentelemään jokaisessa toimipisteessä aina tarpeen mukaan. Perehdytämme sinut hyvin jokaisen yksikön työhön. Koska työ on liikkuvaa, oma auto ja ajokortti on tarpeen olla.

Lastensuojeluyksiköissämme on erikoisosaamista etenkin käytöksellään vahvasti oireilevien, kiintymyssuhteissaan traumatisoituneiden ja psyykkisesti oireilevien lasten hoitoon ja kasvatukseen. Työmenetelmät perustuvat ratkaisukeskeisen perhetyön ja kiintymyssuhdeteorian viitekehyksiin. Työvälineinä käytössämme ovat muun muassa monipuolinen luova toiminta sekä liikunnalliset ja toiminnalliset menetelmät.

Arki yksiköissämme on lapsen tukemista jokapäiväisissä askareissa sekä ohjaamista harrastuksiin ja yhteiseen toimintaan. Tuemme lapsen sosiaalista verkostoitumista vertaistensa kanssa harrastuksien ja muun yhteydenpidon kautta. Puolenhehtaarin Metsä on koti, jossa lapsella on mahdollisuus viettää aikaa myös omien ystävien kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sosionomin AMK-tutkintoa. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista covid-19-suojaa.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (14.6.2002/504) edellyttämä rikosrekisteriote.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle antoisan työn, jossa voit hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi. Yksikkömme vahvuuksia ovat mm. joustava työajan suunnittelu, säännöllinen työnohjaus sekä esihenkilön ja työkavereiden tuki. 

Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtajat Anne Hyytiäinen p. 044 078 4443, Nina-Maria Nieminen p. 044 078 4442, Minttu Päivärinta p. 044 780 4443, Terhi Värri p. 044 780 4442. Sähköpostiosoiteet etunimi.sukunimi@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

 

Hae paikkaa

 

Puolenhehtaarin Metsä on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.