Hem
Yhteystiedot

Haemme Nummelaan Niittypolun Niitty-yksikköön kahta OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-07-19

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Puolenhehtaarin Metsän työmenetelmät perustuvat ratkaisukeskeisen perhetyön ja kiintymyssuhdeteorian viitekehyksiin. Työvälineinä käytössämme on monipuolinen luova toiminta sekä liikunnalliset ja toiminnalliset menetelmät. Arki Puolenhehtaarin Metsässä on lapsen tukemista jokapäiväisissä askareissa sekä ohjaamista harrastuksiin ja yhteiseen toimintaan. Tuemme lapsen sosiaalista verkostoitumista vertaistensa kanssa harrastuksien ja muun yhteydenpidon kautta. Puolenhehtaarin Metsä on koti, jossa lapsella on mahdollisuus viettää aikaa myös omien ystävien kanssa.

Niittypolku sijaitsee keskeisellä paikalla Nummelan keskustan kupeessa. Kahdesta seitsemänpaikkaisesta yksiköstä Niitystä ja Polusta koostuva Niittypolku tarjoaa voimauttavan ja kuntouttavan arjen lastensuojelun sijaishuollon asiakkaille.

Toiminnassamme korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja asiakaslähtöisyys. Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Ohjaaja työskentelee yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi) sekä valmiutta kolmivuorotyöhön. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee työssä menestymistä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Terhi Värri, p. 044 780 4442, terhi.varri@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 1.8.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.


Hae paikkaa

Tutustu Niittyyn täällä.


Niittypolku on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.