Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Pienryhmäkoti Puolenhehtaarin Metsään OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-02-22

Kaikille lastensuojelupalveluillemme yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedut työntekijöidemme käyttöön.

Puolenhehtaarin Metsä tarjoaa kuntouttavaa ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville lapsille ja nuorille. Meillä on neljä yksikköä: Lohjalla sijaitseva Metsätähti, ja Nummelassa sijaitsevat Metsäapila sekä Niitty ja Polku. Tarjoamme terapeuttista ja kodinomaista arkea yksilöllisen hoidon ja vuorovaikutuksellisen arjen keinoin.

Puolenhehtaarin Metsän työmenetelmät perustuvat ratkaisukeskeisen perhetyön ja kiintymyssuhdeteorian viitekehyksiin. Työvälineinä käytössämme ovat muun muassa monipuolinen luova toiminta sekä liikunnalliset ja toiminnalliset menetelmät.

Odotamme tehtävään valittavalta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja, yhteisöpedagogi).

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Otat mielelläsi vastuuta ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja paikasta antaa toiminnanjohtaja Hannamari Ekström-Saarinen, p. 044 780 4441, hannamari.ekstrom-saarinen@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 14.3.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Puolenhehtaarin Metsään täällä.

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.