Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA (AMK) Nuorisokoti Tiirakallioon Espooseen

Julkaistu: 2022-05-10

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa turvallista ja laadukasta lastensuojelutyötä osaavien ammattilaisten kanssa? Haluaisitko työn, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi? Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Tiirakallion nuorisokoti on Humana-konserniin kuuluva 14-paikkainen erityistason nuorisokoti 10-17-vuotiaille nuorille. Tiirakalliossa hoidamme psyykkisesti oireilevia nuoria kahdessa asuinyksikössämme, Ankkurissa ja Luotsissa. Haemme nyt ohjaajaa tekemään merkityksellistä työtä kanssamme ja täydentämään moniammatillista tiimiämme. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tiirakallio sijaitsee Espoon Pellaksessa nuorisokodiksi suunnitelluissa tiloissa.

Millainen työ sinua odottaa?

Työsuhde on vakituinen ja työaika kokoaikainen kolmiovuorotyö. Molemmissa asuinyksikössä löytyy yöohjaajaa, eli työvuorot tulevat koostumaan pääosin päivä- ja iltavuoroihin.

Työssäsi huolehdit nuorten hoidollisesta arjesta turvaten heidän kasvunsa ja kehityksensä. Omaohjaajasuhteessa huolehdit tavoitteellisesta ja kuntouttavasta työskentelystä nuoren kanssa. Yksi yksikkömme kulmakivistä on toiminnallisuus, ja Tiirakallion tilat tarjoavat hyvät mahdollisuudet toiminnallisuuden toteuttamiseen arjessa.

Olemme kiinnostuneita ja uteliaita kuulemaan aidosti asiakkaidemme kokemuksia, ja pääsetkin kehittämään työn sisältöä yhdessä nuorten ja työtovereidesi kanssa. Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi. Työnkuvassa otamme huomioon työntekijöiden erityisosaamisalat ja motivaatiotekijät. Arjen puuhissa jokaisen työntekijän vahvuudet yhdistyvät.

Mitä toivomme sinulta?

Edellytämme sosiaalialan AMK- tai aiempaa vastaavaa tutkintoa sekä kokemusta lasten, nuorten tai perheiden kanssa työskentelystä. Haussa huomioidaan myös kevään 2022 valmistuvat opiskelijat.

Toivomme, että töissä olet joustava tiimipeluri, joka ajattelee aina lapsen tai nuoren etua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kohtaat asiakkaan aidosti, rohkeasti ja kunnioittavasti.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki sekä arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Tehtävän palkkataso määräytyy G23 vaativuusluokan perusteella, joiden lisäksi maksetaan tehtäväkohtainen lisä. Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä kattavamman yksityisen työterveyshuollon ja henkilöstön hyvinvointia tuemme mm. tarjoamalla Eazybreakin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Meillä on loistava työpaikka, jossa mikään päivä ei ole samanlainen ja meillä voit toteuttaa itseäsi perushoitotyön ohella. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Kiinnostuitko? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Anu Lyytikäinen p. 041 433 6506, anu.lyytikäinen@humana.fi. Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 29.5.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä lain 14.6.2002/504 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Lisäksi tehtävässä edellytetään valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukainen covid-19 -suoja.

Hae tehtävää tästä

Tutustu Tiirakallion nuorisokotiin täältä.

Kalliolan lastensuojelu-, asumis- ja avopalvelut ovat osa Humanaa. Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.