Hem
Yhteystiedot

Haemme kasvavaan joukkoomme PERHEOHJAAJAA/AMMATILLISTA TUKIHENKILÖÄ

Julkaistu: 2021-10-07

Haluatko itsellesi työn, jossa voit toteuttaa itseäsi? Jossa vastuun mukana tulee iso annos vapautta; vapaus suunnitella itse omat aikataulunsa, vapaus tehdä työtä omalla tyylillään? Kukapa meistä ei haluaisi?

Me Humanan tyypit olemme niitä, jotka työskentelevät erilaisina kellonaikoina hyvin vaihtelevissa paikoissa. Jos katsot tarkkaan, meitä voi nähdä oikeastaan kaikkialla. Soluttaudumme asiakkaidemme kanssa uimarannoille, kauppakeskuksiin, ulkoilualueille ja leffateattereihin. Me olemme niitä, jotka usein hymyilemme, otamme mukanamme olevaa pikkukaveria kädestä kiinni ja kuljemme yhdessä. Satoi tai paistoi. Jonotamme asiakkaidemme kanssa apteekissa, opettelemme bussilla kulkemista ja ostamme tarvikkeita yhteisiin ruoanlaittohetkiin.

Humanan tyyppejä voi löytää myös kaikenlaisista kodeista. Joskus siivoamme tai leivomme yhdessä asiakkaidemme kanssa, tai tuuditamme vauvaa uneen. Joskus juttelemme asioista, joista kodeissa ei ole puhuttu koskaan ennen. Saamme työstämme erittäin hyvää palautetta sekä asiakkailta että sosiaalityöntekijöiltä.

Olemme kaikki erilaisia, mutta mahdumme hienosti Humanaan. Joku harrastaa ratsastusta ja saa toisinaan ratsastaa pikkulikan kanssa myös työaikana. Uimaintoinen saa uida sydämensä kyllyydestä asiakastapaamisilla. Joku nauttii, kun saa tukinuoren kanssa ulkoiluttaa koiraansa. Jokaiselle on jotakin, ja sitä jotakin on paljon! Vahva ammatillisuus kulkee kuitenkin mukanamme kaikkialla, niin koiralenkeillä kuin uima-altaissakin.

Etsimme sosiaalialan ihmisiä tekemään tavoitteellista perhetyötä ja tukihenkilötyötä erilaisten asiakkaiden kanssa. Etsimme lisää niitä, jotka hymyilevät, tekevät, osaavat ja haluavat olla työssään varsin itsenäisiä, mutta myös reiluja ja taitavia tiimiläisiä. Täydellisyyttä emme etsi; etsimme halua, tahtoa ja positiivista otetta. Eikä siitä täydellisyydestäkään ole haittaa.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa, ja vähintään vuoden kokemusta lastensuojelualalla työskentelystä. Työskentelyalueena on Länsi-Uusimaa, pääpaikkana on Lohja.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Petteri Laasio, puh.0505708147, petteri.laasio@humana.fi 

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään pe 29.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Hae paikkaa

 


Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.