Hem
Yhteystiedot

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen PERHEOHJAAJAA Espooseen

Julkaistu: 2021-11-12

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista ja asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön.

Millainen työ sinua odottaa?

Avopalveluissa työpäivät ovat erilaisia. Tukihenkilöasiakkaan kanssa saatetaan käydä uimassa toiminnallisuuden vahvistamiseksi, perhetyön asiakkaiden kanssa saatetaan pohtia kodin sääntöjä ja tunneilmapiiriä tai osallistua lapsen verkostopalaveriin tai koulupalaveriin. Päivän lopuksi aikuistyön asiakkaan kanssa voidaan vielä esimerkiksi suunnitella toimeentuloon liittyviä asioita. Kehitämme jatkuvasti työtämme, työtapojamme ja toimintaamme.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen, ammatillisesti kehittävän työpaikan. Ohjaajien tukena on moniammatillinen tiimi, saatavilla oleva tiiminjohtaja ja ryhmätyönohjaus. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille tärkeää. Käytössämme on mm. kulttuuri- ja liikuntaetu sekä lounasetu. Meillä on kuukausittain Humanan omia koulutuksia sekä tuemme työntekijöiden kouluttautumista muutoinkin. Kaikissa kolmessa tiimissämme on reipas ja positiivinen työn tekemisen meininki. Jokainen työntekijä saa tuoda oman persoonansa ja vahvuutensa työssä esiin. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista ja toista kunnioittavaa asennetta, kykyä oppia uutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Koska asiakas on toimintamme ytimessä, teemme joustavasti töitä asiakkaan tarpeen mukaisesti myös iltaisin ja välillä viikonloppuisin.

Odotamme sinulta sosionomin tutkintoa sekä Valviraan tehtyä tutkinnon rekisteröintiä. Toivomme sinulta löytyvän työkokemusta lastensuojelusta, erityislasten, erityisnuorten tai perheiden kanssa tehtävästä tavoitteellisesta työstä, sosiaalialan ohjaamistyöstä tai terapeuttisesta työstä. Ajokortti on kotiin vietävissä palveluissa suotava. Kauttamme on mahdollisuus saada auto käyttöön työajoa varten. 

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 §.n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Maarit Tuovinen, puh. 050 434 5272.

Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 30.11.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydettyämme. 

 

Hae paikkaa

Tutustu tiimiimme täällä.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.