Hem
Yhteystiedot

Etsimme Espooseen tukihenkilötyöstä ja sosiaaliohjaamisesta kiinnostunutta OHJAAJAA erityisesti vammaispalvelun asiakkaille, mutta myös aikuistyön ja jälkihuollon asiakkaille.

Julkaistu: 2021-06-04

Humana Avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen, ammatillisesti kehittävän työpaikan. Ohjaajien tukena on moniammatillinen tiimi, saatavilla oleva tiiminjohtaja ja ryhmätyönohjaus. Myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille tärkeää. Käytössämme on mm. kulttuuri- ja liikuntaetu sekä lounasetu. Meillä on kuukausittain Humanan omia koulutuksia sekä tuemme työntekijöiden kouluttautumista muutoinkin. Kaikissa kolmessa tiimissämme on reipas ja positiivinen työn tekemisen meininki. Jokainen työntekijä saa tuoda oman persoonansa ja vahvuutensa työssä esiin.

Odotamme, että ohjaajalla on osaamista vammaisuudesta, kuten autismin eri muodoista, tukiviittomista sekä toiminnanohjaamisesta. Myös sosiaaliohjaamisen kokemus, palvelujärjestelmän tuntemus ja muu koulutus luetaan eduksi. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista ja toista kunnioittavaa asennetta, kykyä oppia uutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Koska asiakas on toimintamme ytimessä, teemme joustavasti töitä asiakkaan tarpeen mukaisesti myös iltaisin ja välillä viikonloppuisin.

Koulutusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto sekä Valviraan tehty tutkinnon rekisteröinti. Ajokortti on kotiin vietävissä palveluissa suotava. Kauttamme on mahdollisuus saada auto käyttöön työajoa varten. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 770 1993 6 §.n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 15.8.2021. Työ alkaa 15.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydettyämme. Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Maarit Tuovinen, puh. 050 434 5272.

Hae paikkaa

Tutustu tiimiimme täällä.

Käy myös katsomassa videomme täältä.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: Jokaisella on oikeus hyvään elämään.