Hem
Yhteystiedot

Haemme PERHEOHJAAJIA Keski- ja Itä-Uudellemaalle

Julkaistu: 2021-11-02

Humana avopalvelut tuottaa asiakkaan kotiin ja arkiympäristöön toteutettavia sosiaalialan avopalveluja lapsille, nuorille, perheille ja aikuissosiaalityön asiakkaille.

Auttamisen kulttuuri on meille syy tulla töihin. Se kannattelee meitä hetkissä, joista kenenkään ei pidäkään selvitä yksin. Se on arjessamme joka päivä, kun asiakas tarvitsee aikaa tai kollega tukea. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Tarjoamme paikan innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, kannustavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Tämän lisäksi tarjoamme säännöllisen työnohjauksen, kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Etsimme nyt Keravan tiimiimme perheohjaajia. Työskentelyalueena on Keski- ja Itä-Uusimaa.

Perhetyö on mielenkiintoista ja haastavaa perheiden kotona ja heidän luonnollisissa ympäristöissään tehtävää lastensuojelulain mukaista, tavoitteellista tukea koko perheelle. Työmuotoinamme ovat kotiin vietävä perhekuntoutus, tehostettu perhetyö ja ammatillinen tukihenkilötyö. Palvelukenttäämme kuuluu myös palvelut aikuissosiaalityön sekä vammaispalvelun asiakkaille. Työtä tehdään sekä yksilötyönä että parityönä. Työntekijöillä on työn tukena mahtava tiimi, läsnäoleva esihenkilö ja ryhmätyönohjaus.

Odotamme sinulta sosionomin tai sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkintoa ja vähintään kahden vuoden kokemusta lastensuojelualalla työskentelystä. Ajokortti on välttämätön, auton voi saada työnantajan puolesta työkäyttöön.

Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta, kykyä oppia uutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos olet kiinnostunut haastavasta, ammatillisesti kehittävästä, dynaamisesta ja itsenäisestä työstä, laita hakemuksesi tulemaan.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa tiiminjohtaja Minna Pirhonen, puh. 050 327 5707, minna.pirhonen@humana.fi

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja palkkaamme heti sopivan henkilö löydettyämme.

Hae paikkaa

 

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.