Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SAIRAANHOITAJAA keikkatyöhön Kristallikartanoon Keravalle

Julkaistu: 2021-04-01

Humana Asumispalvelut tarjoaa elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihimme mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Hoivakoti Kristallikartano tarjoaa turvallisen ja rauhallisen kodin 14 iäkkäälle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Kristallikartano sijaitsee Keravalla omakotitalossa rauhallisella alueella ulkoilumaastojen ympäröimänä. Kristallikartanon kauniit ja nykyaikaiset tilat ovat valmistuneet vuoden 2018 lopussa. Ikääntyneiden tarpeet on huomioitu jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Toiminnallisuus tarkoittaa meille aktiivista arkea. Yhteisöllisyys on yhdessä tekemistä, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja aitoa läsnäoloa. Turvallisuus tarkoittaa kodissamme kokemusta mm. turvallisesta asuinympäristöstä.

Etsimme nyt sairaanhoitajaa keikkatyöntekijäksi kesän sijaisuuksiin. Voit työskennellä hyvin joustavasti esimerkiksi vain kesäkuussa ja lomailla heinäkuun. Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan vaihtoehdoista. Työ on päivätyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, mutta huomioimme haussa myös alan opiskelijat, joilla on vähintään 140 opintopistettä. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote: rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja tilannetaju. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Taru Sarjovaara, p. 041 541 0958, taru.sarjovaara@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 14.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu.

Hae paikkaa

Kristallikartano on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.