Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Pienryhmäkoti Arjen Sydämeen Siuntioon SAIRAANHOITAJAA ohjaajan tehtävään

Julkaistu: 2021-10-22

"Meidän työpaikassamme on parasta sitoutunut ja huumorintajuinen työyhteisö. Voi tehdä työtä omana itsenään ammatillisella työotteella. Meillä on tiivis yhteisö, jossa tunnetaan niin lapset kuin aikuisetkin. Pidämme hyvää huolta toistemme hyvinvoinnista."

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Esihenkilön tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Siuntiossa rauhallisessa maalaisympäristössä sijaitseva Arjen Sydän on lastensuojelun perusyksikkö, joka on suunnattu 10-18-vuotiaille sijaishuollon laitospalvelua tarvitseville lapsille. Yksikön yhteydessä on myös erillinen itsenäistymisasunto.

Pienryhmäkoti Arjen Sydämessä lapsen osallisuuden tunnetta ja kuulluksi tulemista halutaan vahvistaa, joten lapsi otetaan aktiiviseksi osaksi oman elämänsä päätöksentekoa. Yksikössä työskentelee sitoutunut ja moniammatillinen työryhmä, jolla on pitkä lastensuojelun työkokemus. Arjella on yksikössämme tärkeä kuntouttava merkitys, arjen toimintoja ohjaavat tutut ja turvaa tuovat struktuurit sekä aidosti läsnä olevat turvalliset aikuiset. Arki yksikössä on myös toiminnallista: liikumme, musisoimme omassa bänditilassamme ja harjoitamme kädentaitoja.

Sairaanhoitajana toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen, sekä siihen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa (AMK). Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä tukee työssä menestymistä.

Arvostamme ulospäin suuntautuneisuutta, kohtaamisen taitoja, tiimityötaitoja, sekä organisointikykyä ja joustavaa työotetta.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Pauliina Keto, p. 044 025 9002, pauliina.keto@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

 

Tutustu Arjen Sydämeen täällä.

 

Pienryhmäkoti Arjen Sydän on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.