Hem
Yhteystiedot

Haemme SAIRAANHOITAJAA Metsäraittiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2022-05-13

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Metsäraitti

Lokakuussa 2020 avautuneen yksikön Metsäraitin tilat sijaitsevat Vantaan Asolassa rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin lähellä kaikkia Vantaan sekä muun pääkaupunkiseudun palveluita. Metsäraitti käsittää kaksi 7-paikkaista erityisyksikköä: Metsän ja Raitin. Molemmat yksiköt ovat tarkoitettuja huostaanotetuille tai kiireellisesti sijoitetuille 13-17-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Nyt haemme sairaanhoitajaa Metsäraitin erikoisyksikkö Raittiin vakituiseen työsuhteeseen. Haemme myös sosionomia erikoisyksikkö Metsään. Metsäraitin toiminta-ajatuksena on lapsen etu ja vaativa erityisosaaminen. Lisäksi korostamme yksiköiden toiminnallisuutta.

Sairaanhoitajaksi erikoisyksikkö Raittiin?

Etsimme tiimiimme sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli työyhteisössä lääkehoidosta ja sairaanhoidollisista tehtävistä. Lapsen edun mukainen työskentely Metsäraitissa edellyttää työntekijöiltä lapsen ja hänen elämäntilanteensa kokonaisvaltaista ja huolellista tarkastelua, luottamuksen rakentamista ja riittävää aikaa, jotta työskentelyssä toteutuvat keskeiset laatua varmistavat tekijät: oikeudenmukaisuus, avoimuus, luotettavuus, turvallisuus sekä lastensuojelutoimien suhteellisuusperiaate. Työ on kokoaikainen ja vakituinen kaksivuorotyö.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme laillistettua sairaanhoitajaa ja arvostamme lastensuojelun sijaishuollon työkokemusta ja joustavaa työskentelyotetta. Työ on haasteellista, ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua työskennellä tavoitteellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote sekä tartuntatautilain mukainen covid-19-suoja.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä vallitsee hyvä yhteishenki sekä arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Tehtävästä maksettava palkkaluokka on G23 (2405,62 e/kk), lisänä mahdolliset työkokemuslisät, vuorotyölisät ja työsaatavuuslisä 150 e/kk (työsuhteen alusta syyskuun loppuun saakka). Ammatillisen osaamisen perusteiset henkilökohtaiset lisät ovat myös mahdollisia.

Nyt haluamme kuulla sinusta!

Haethan tehtävää viimeistään 31.5.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä yksikönjohtaja Lasse Mikkoseen p. 0404843863 tai sähköpostilla lasse.mikkonen@humana.fi.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Metsäraittiin täällä.

Metsäraitti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 000. Autamme ja tuemme päivittäin 4 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.