Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Metsäraittiin Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-09-24

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Lokakuussa 2020 avautuneen yksikön Metsäraitin tilat sijaitsevat Vantaan Asolassa rauhallisessa ympäristössä, kuitenkin lähellä kaikkia Vantaan sekä muun pääkaupunkiseudun palveluita. Esimerkiksi ala- ja yläkoulu, juna-asema, Peijaksen sairaala, päivittäistavarakaupat sekä monipuoliset harrastuspalvelut sijaitsevat alle kahden kilometrin etäisyydellä yksiköistä. Metsäraitti käsittää kaksi 7-paikkaista erityisyksikköä; Metsän ja Raitin. Molemmat yksiköt ovat tarkoitettuja huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille 11-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Metsäraitin toiminta-ajatuksena on lapsen etu ja vaativa erityisosaaminen. Lisäksi korostamme yksiköiden toiminnallisuutta.

Etsimme nyt tiimiimme vastaavaa sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli lasten ja nuorten arjessa sekä työtiimissä. Sairaanhoitajana toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana, ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen sekä siihen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Työkokemus lasten ja nuorten parista tukee vahvasti tehtävässä menestymistä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, tarkka, empaattinen, vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Arvostamme joustavaa työskentelyotetta. Työ on haasteellista, ja jokainen työpäivä antaa mahdollisuuden oppia jotain uutta. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua työskennellä tavoitteellisesti haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten kanssa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esihenkilön tuen sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heli Niemi, p. 044 047 9283, heli.niemi@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 27.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

 

Hae paikkaa

 

Tutustu Metsäraittiin täällä.

Metsäraitti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.