Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt lastensuojeluyksikkö Paimionmarkkiin SAIRAANHOITAJAA perhevapaan sijaisuuteen

Julkaistu: 2021-11-15

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa turvallista ja laadukasta lastensuojelutyötä osaavien ammattilaisten kanssa? 

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Paimion Askalassa sijaitseva Paimionmarkki muodostuu kahdesta seitsemänpaikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille. Näistä ensimmäinen yksikkö avautui elokuussa 2019, ja toinen keväällä 2020. Yksikkö tarjoaa turvallisessa ympäristössä vahvasti resursoituja palveluita vaativimpiinkin tilanteisiin. Nuoria tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden.

Etsimme nyt Paimionmarkki 2:een sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 14.8.2022 saakka.

Millainen työ sinua odottaa?

Sairaanhoitajana vastaat yksikön lääkehoidosta yhteistyössä lääkärin kanssa. Toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Pääset osaksi ammattitaitoista ja huumorintajuista työryhmää, jossa työkaverit ovat aina valmiita auttamaan toisiaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa. Myös valmistuvat sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan haussa. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. 

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi Humanaan töihin?

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Yksikkömme vahvuuksia ovat mm. säännöllinen työnohjaus, loistava työyhteisö sekä esihenkilön ja työkavereiden tuki. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Juho Uutela, p. 050 501 8753, juho.uutela@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työ alkaa 1.12.2021.

Hae paikkaa

 

Tutustu Paimionmarkkiin täällä

Paimionmarkki on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.