Hem
Yhteystiedot

Haemme Loimaalle OHJAAJIA sijaisuuksiin

Julkaistu: 2021-08-04

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Toimintamme ydin Loimaankoivussa on tarjota kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ympärivuorokautista sijaishuoltoa kaiken ikäisille lapsille sekä erilaisia lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia avohuollon tukipalveluja. Osallistumme nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelemme yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa.

Hyvinvoinnin perustan luo panostaminen myönteiseen arkeen, yksilöllisten positiivisten pienten hetkien huomaaminen sekä tasavertainen kasvatustyö. Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa.

Etsimme 
nyt joukkoomme lähihoitajia, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja yhteisöpedagogeja keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttavaa eli työtarve saattaa tulla nopeastikin. Meillä on tarjolla sijaisuuksia, joiden pituudet vaihtelevat päivästä viikkoihin. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme hakijalta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja) tai ammattikorkeakoulututkintoa (sosionomi, sairaanhoitaja tai yhteisöpedagogi). Toivomme, että sinulla on kokemusta lastensuojelutyöstä. Eduksesi lasketaan psykiatrinen työkokemus tai psykiatrinen täydennyskoulutus. Huomioimme sijaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat. Kerrothan hakemuksessasi suoritetuista opinnoistasi.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavia työkavereita, hyvän perehdytyksen, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Annikki Jokinen, p. 050 470 0750, annikki.jokinen@humana.fi. 


Hakuohjeet: 
Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuaikaa jatkettu!

Hae paikkaa

Loimaankoivu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.