Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt SOSIONOMIA (AMK) ohjaajan tehtävään Loimaankoivuun vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-09-16

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Loimaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevan lastensuojeluyksikkö Loimaankoivun toiminnan ydin on tarjota kokonaisvaltaista ja yksilöllistä ympärivuorokautista sijaishuoltoa kaiken ikäisille lapsille sekä erilaisia lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia avohuollon tukipalveluja. Osallistumme nuoren hoidon ja kasvatuksen arviointiin sekä työskentelemme yhteistyössä nuoren, perheen ja verkoston kanssa. Sijainti Loimaan kaupungin keskustan tuntumassa mahdollistaa lasten koulunkäynnin lähikouluissa, harrastukset ja kaverisuhteiden ylläpidon.

Millainen työ sinua odottaa?

Ohjaajan työ lastensuojeluyksikössä on merkityksellistä ja monipuolista kasvatustyötä. Tuet ja kannustat lapsia ja nuoria arjen haasteissa. Työskentelyssä painotamme vahvasti omaohjaajatyöskentelyä ja perhetyötä, jossa lapsen perhe ja lähiverkosto otetaan kokonaisvaltaisesti mukaan toimintaan perhetyön menetelmin. Hyvinvoinnin perustan luo panostaminen myönteiseen arkeen, yksilöllisten positiivisten pienten hetkien huomaaminen sekä tasavertainen kasvatustyö. Loimaankoivussa on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta, ja henkilöstön osaamista päivitetään säännöllisillä koulutuksilla. Meillä voit tehdä työtä omalla persoonallasi ja hyödyntää monipuolisesti omaa osaamistasi sekä kiinnostuksen kohteitasi työssäsi.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta sosionomin tutkintoa. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa. Toivomme, että sinulla on kokemusta lastensuojelutyöstä. Työssä on tärkeää reipas, oma-aloitteinen ja aidosti kohtaava työskentelyote sekä hyvät tiimityötaidot ja empatiakyky. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Yksikkömme vahvuuksia ovat joustava työajankäyttö ja -suunnittelu, säännöllinen työnohjaus sekä esihenkilön ja työkavereiden tuki. Meillä on laadukkaat ja modernit työvälineet sekä kannustava työyhteisö, jossa vallitsee rento ja hyvä työilmapiiri. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä muuta työhyvinvointia tukevaa toimintaa kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun. Meillä saat työskennellä ennakkoluulottomassa ympäristössä, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja kokeilla uutta. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

 

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Annikki Jokinen, p. 050 470 0750, annikki.jokinen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.


Hae paikkaa

 

Tutustu Loimaankoivuun täällä

Loimaankoivu on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.