Hem
Yhteystiedot

Haemme nyt Paimioon OHJAAJAA vakituiseen tehtävään

Julkaistu: 2021-09-08

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Etunamme on pienen yksikön läheisyys ja suuren toimijan varmuus.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Paimion Askalassa sijaitseva Paimionmarkki muodostuu kahdesta seitsemänpaikkaisesta erityisyksiköstä, jotka tarjoavat apua haastavan elämäntilanteen omaaville lapsille ja nuorille. Paimionmarkin ensimmäinen yksikkö avautui elokuussa 2019, ja toinen keväällä 2020. Yksikkö tarjoaa turvallisessa ympäristössä vahvasti resursoituja palveluita vaativimpiinkin tilanteisiin. Nuoria tuetaan ja haasteisiin tartutaan jämäkästi ja vastuullisesti, kukin nuori yksilöllisesti huomioiden.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai soveltuvaa ammatillista tutkintoa (nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja). Etsimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu sekä osallisuuden tukeminen. Uskomme sinun onnistuvan työssäsi, jos olet joustava tiimityöskentelijä, et pelkää haasteita ja uuden oppiminen on sinulle luontevaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä viihtyisän työympäristön uusine tiloineen. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön. Myös työterveyspalvelut ovat laajasti käytössäsi.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Heidi Vuori, p. 050 475 7358, heidi.vuori@humana.fi ja toiminnanjohtaja Topi Oikarainen, p. 050 505 7429, topi.oikarainen@humana.fi.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

 

Paimionmarkki on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.