Hem
Yhteystiedot

Haemme OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tuulenvirekotiin Auraan

Julkaistu: 2021-03-26

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Tuulenvirekoti on 21-paikkainen psykiatrista kuntoutustoimintaa sosiaalihuollon asumispalveluna tarjoava yksikkö. Tuulenvirekoti on suunnattu 18 - 29-vuotiaille psyykkisesti oireileville nuorille aikuisille, joilla on tarve harjoitella itsenäisen elämisen taitoja. Koti sijaitsee Turun naapurikunnassa Aurassa, rauhallisella omakotialueella lähellä palveluita. Tuulenvirekodissa eletään normaalia arkea jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Lisää yksiköstämme voit lukea täältä.

Etsimme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.6.2021 ja on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta tarvittaessa kolmivuorotyötä. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Mielenterveyden osaamisalaan erikoistuminen on eduksesi.

Arvostamme työkokemusta asumispalveluissa toimimisesta sekä mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 29.3. - 9.4. klo 9 - 15 palveluesimies Tapani Nurmi, p. 040 190 8214.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.4.2021.

Hae paikkaa

Tuulenvirekoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.