Hem
Yhteystiedot

Haemme PALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Tuulenvirekotiin Auraan

Julkaistu: 2021-06-08

Humana Asumispalveluiden toiminnassa korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Meillä jokainen asukas on yksilö, josta haluamme pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Humana Tuulenvirekoti on 21-paikkainen psykiatrista kuntoutustoimintaa sosiaalihuollon asumispalveluna tarjoava yksikkö. Tuulenvirekoti on suunnattu 18 - 29-vuotiaille psyykkisesti oireileville nuorille aikuisille, joilla on tarve harjoitella itsenäisen elämisen taitoja. Koti sijaitsee Turun naapurikunnassa Aurassa, rauhallisella omakotialueella lähellä palveluita. Tuulenvirekodissa eletään normaalia arkea jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Lisää yksiköstämme voit lukea täältä.

Etsimme nyt palveluvastaavaa/sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Palveluvastaavana toimit esimiehen työparina ja tarvittaessa myös sijaisena. Suunnittelet ja organisoit päivittäisiä toimia yhdessä ohjaajien kanssa sekä toimit myös lääkevastaavana. Työ on päivätyötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa. Mielenterveyden osaamisalaan erikoistuminen ja kokemus psykiatrisesta työstä katsotaan eduksi. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn. Meillä on ammattitaitoinen, huumorintajuinen pieni työryhmä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki, ja jossa arvostamme ja hyödynnämme toistemme osaamista. Noudatamme tehtävässä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Henkilöstön hyvinvointia tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetua.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Tapani Nurmi, p. 040 190 8214.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.6.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa

Tuulenvirekoti on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.