Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Loimaankoivuun Loimaalle vakituiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 2021-04-08

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Loimaankoivu on lastensuojelun sijaishuollon perusyksikkö, jossa hoito- ja kasvatustyötä ohjaa kiintymyssuhde- ja ratkaisukeskeinen työote. Varsinais-Suomessa sijaitsevan Loimaankoivun tilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Sijainti Loimaan kaupungin keskustan tuntumassa mahdollistaa lasten koulunkäynnin lähikouluissa, harrastukset ja kaverisuhteiden ylläpidon. Lastensuojeluyksikkö tekee yhteistyötä lähialueiden ammattilaisten kanssa, joten oman ammattitaitoisen henkilöstön lisäksi tukena on moniammatillinen yhteistyöverkosto.

Loimaankoivussa on laaja-alaista ammattitaitoa eri elämän ja kasvatuksen osa-alueilta. Tiimissä toimii perhetyön ammattilaisia, päihde- ja mielenterveystyön osaajia, Nepsy-valmentaja ja toimiva lapsi- ja perhetyöskentelyn osaaja. Henkilöstön osaamista päivitetään säännöllisillä koulutuksilla.

Tiimiin haetaan nyt vastaavaa sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli lasten ja nuorten arjessa sekä työtiimissä. Vastaava sairaanhoitaja vastaa lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisoinnista, ja tuo vahvasti terveydenhuollon asiantuntemuksensa ohjaus- ja asiakastyöhön. Esimiesvastuuta tehtävässä ei ole. Työ on kolmivuorotyötä.

Sinulla on sairaanhoitajan AMK-tutkinto sekä mielellään työkokemusta lasten ja nuorten parista. Nepsy- ja päihde- ja mielenterveysosaaminen lasketaan eduksesi, kuten myös kokemus lastensuojelutyöstä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että haluat aidosti tehdä töitä lasten ja nuorten parissa, ja että olet ammattitaitoinen, tarkka, empaattinen, vastuuntuntoinen, kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Annikki Jokinen, p. 050 4700 750.


Oletko sinä uusi tiimiläisemme? Jätä hakemuksesi viimeistään 2.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa

Tutustu Loimaankoivuun täällä.


Loimaankoivu
on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.