Hem
Yhteystiedot

Haemme VASTAAVAA SAIRAANHOITAJAA Paimionmarkin lastensuojeluyksikköön perhevapaan sijaisuuteen

Julkaistu: 2021-07-14

Humanan lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Uskomme, että jokaisen perheen ja lapsen haasteet ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Paimionmarkki 2 toimii täysin uudistetuissa, kodikkaissa ja asianmukaisissa tiloissa omakotitalossa, joka sijaitsee kauniilla Askalan alueella Paimiossa. Paimio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä muun muassa Turusta ja Salosta.

Paimionmarkin arjessa toteutuu vahva hoidollinen näkökulma. Tavoitteena on luoda lapsille korjaavia kiintymyssuhteita turvallisessa ympäristössä läsnä olevien, välittävien ja vakaitten aikuisten tuella. Mielestämme jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja ansaitsee tulla rakastetuksi, kuulluksi ja kohdatuksi. Arkeen turvaa tuovat ennakoitavuus ja struktuurit. Yksilöllisyys huomioidaan erityisesti omaohjaajatyöskentelyssä ja päivittäisessä yksilötyöskentelyssä lapsen kanssa. Lue lisää yksiköstämme täältä.

Tiimiin haetaan nyt perhevapaan sijaisuuteen vastaavaa sairaanhoitajaa, jolla on hyvin tärkeä rooli lasten ja nuorten arjessa sekä työtiimissä. Toimit lastensuojelun sijaishuollon yksikössä ohjaajana ja osallistut lääkehoitosuunnitelman toteuttamiseen liittyvän toiminnan organisointiin. Tuot terveydenhuollon asiantuntemuksesi ohjaus- ja asiakastyöhön. Työ on kolmivuorotyötä. Sijaisuus alkaa 1.10.2021 ja jatkuu 14.8.2022 saakka.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK-)tutkintoa. Aikaisempi kokemus lastensuojelutyöstä sekä osaaminen päihdetyöstä ja psykiatriasta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, mukavat työkaverit, hyvän perehdytyksen, hyvät koulutusmahdollisuudet, esimiehen tuen, sekä idyllisen työympäristön. Henkilöstön hyvinvointi on meille ykkösasia, ja sitä tuemme muun muassa tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun työntekijöidemme käyttöön.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Juho Uutela, p. 050 501 8753.

Oletko sinä uusi tiimiläisemme? Jätä hakemuksesi viimeistään 1.8.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Työ alkaa 1.10.2021.

Hae paikkaa

 

Paimionmarkki on osa Humanaa, johtavaa pohjoismaista sosiaalialan toimijaa, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.