Hem
Tuulenvirekoti Aura

Ottaa yhteyttä

Sijoituspyyntö

  • Ohjaajat 24/7 050 302 6976
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Osoite

Sillankorvantie 30 21380 Aura

Tuulenvire, Aura

Humana Tuulenvire sijaitsee Turun naapurikunnassa Aurassa. Yksikkö sijaitsee lähellä kaupungin palveluita. Tuulenvire tarjoaa psykiatrista asumispalvelutoimintaa, jolla tuetaan asukkaiden elämänhallintaa. Asiakkaamme ovat psyykkisesti oireilevia nuoria aikuisia, joilla on tarve harjoitella itsenäisen elämisen taitoja.

  • Ohjaajat 24/7 050 302 6976
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Tukea asumiseen

Meillä käytettäviä menetelmiä ovat esimerkiksi omaohjaustyö, asukkaiden tarpeisiin räätälöidyt ryhmätoiminnat ja aktiiviset päivittäiset kuntoutustoiminnat.

Tuulenvireessä tehdään nuoren psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen toimintakyvyn arviointia. Arvioinnin tukena meillä on käytössä RAI-menetelmä. Psykoedukaatioon tähtäävien keskustelujen ja toiminnallisten menetelmien avulla tuetaan nuoren elämänhallintaa. Kuntoutussuunnitelmien ja kuntoutustiedotteiden päivittäminen ja kirjaaminen tekevät tavoitteellisesta toiminnastamme läpinäkyvää. Tuulenvireen henkilöstö huolehtii yhdessä nuoren kanssa muun muassa sosiaalietuuksien hoitamisesta.

Tuulenvireen esimiehenä toimii sosionomi ja neuropsykiatrinen valmentaja Tapani Nurmi. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu sairaanhoitaja, sosionomeja, lähihoitaja ja hoiva-avustaja. Henkilöstöstä löytyy lisäksi neuropsykiatrisia valmentajia ja lyhytterapeutti. Osa henkilöstöstä on suorittanut tai suorittamassa mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon.

Tuulenvirekodin omavalvontasuunnitelma (PDF)

Asuminen

Humana Tuulenvireessä on yhteensä 21 asumispalvelupaikkaa.

Nuorten aikuisten tehostetun asumispalvelun paikkoja on 14. Tehostetun asumispalvelun paikat ovat Tuulenvireen päärakennuksessa. Asukkailla on omat tilavat huoneet. Lisäksi asukkaiden käytössä on yhteisiä tiloja mukaan lukien harrastetila.

Tutustu Tuulenvirekodin tiloihin virtuaalisesti

Nuorten aikuisten asumispalvelupaikkoja on 7. Asumispalvelupaikat sijaitsevat päärakennuksen vieressä rivitalossa, jossa asukkailla on käytössään tilava rivitaloasunto.

Tutustu rivitalon yhteisiin tiloihin virtuaalisesti

Tutustu rivitaloasuntoon virtuaalisesti

Meidän on mahdollista järjestää myös tuettua asumispalvelua, jolloin tuetussa palvelussa asuva nuori asuu Auran keskustan tuntumassa omassa asunnossa.

Osoite

Sillankorvantie 30 21380 Aura

Osoite

Tapani Nurmi

Yksikön päällikkö, Tuulenvire

Yhteystiedot

Tapani Nurmi

Yksikön päällikkö, Tuulenvire

Ohjaajat 24/7

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi