Hem
Humana Muhoksen palvelukoti

Ottaa yhteyttä

Sijoituspyyntö

  • Henkilöstö 040 674 2598
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Osoite

Ponkilantie 9 91500 Muhos

Humana Muhoksen palvelukoti, Muhos

Hoiva- ja kuntoutuspalveluita mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille Muhoksella.

  • Henkilöstö 040 674 2598
  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Asuminen

Asumista, kuntoutusta ja hyvää elämänlaatua moniammatillisen henkilökunnan avustamana

Muhoksen Palvelukoti tarjoaa hoiva- ja kuntoutuspalveluita mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille, kuten heille, jotka eivät tarvitse laitoshoitoa, mutta joiden itsenäinen asuminen omassa kodissa ei myöskään ole mahdollista.

Muhoksen keskustan tuntumassa sijaitsevassa kodissamme on yhteensä 13 asukaspaikkaa. Asukkaillamme on omat lukittavat huoneet, jotka voi sisustaa myös omilla kalusteilla. Lisäksi tukiasuntoja on neljälle kuntoutujalle, jotka mahdollistavat turvalliset asumiskokeilut: henkilökunta on asukkaan käytettävissä ja antamassa tarvittavat palvelut tukiasumiseen.

Muhoksen palvelukodin omavalvontasuunnitelma (PDF)

Aktiivista arkea

Palvelukodissamme asukas kuntoutuu oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, asukkaan omat voimavarat, kyvyt ja toiveet huomioiden. Aktiiviseen arkeemme kuuluvat päiväkohtaiset tehtävät ja arjen askareet. Asukkailla on nimetty omahoitaja, mutta yhteisöllisyys korostuu kodissamme. Arkeemme sisältyvät retket virkistävät mieltä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita kotimme tapahtumiin. Meille ovat tervetulleita myös päiväkävijät.

Hyvän Mielen Koti

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg

Osoite

Ponkilantie 9 91500 Muhos

Osoite

Eeva-Liisa Huotari

Yksikön päällikkö

Yhteystiedot

Eeva-Liisa Huotari

Yksikön päällikkö

Henkilöstö

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi