Hem
Yhteystiedot

Muhoksen palvelukoti, Muhos

Hoiva- ja kuntoutuspalveluita mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille Muhoksella.

  • Osoitteemme Ponkilantie 9 91500 Muhos
    Kartta

Henkilöstö
040 674 2598

Asuminen

Asumista, kuntoutusta ja hyvää elämänlaatua moniammatillisen henkilökunnan avustamana

Muhoksen Palvelukoti tarjoaa hoiva- ja kuntoutuspalveluita mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille, kuten heille, jotka eivät tarvitse laitoshoitoa, mutta joiden itsenäinen asuminen omassa kodissa ei myöskään ole mahdollista.

Muhoksen keskustan tuntumassa sijaitsevassa kodissamme on yhteensä 13 asukaspaikkaa. Asukkaillamme on omat lukittavat huoneet, jotka voi sisustaa myös omilla kalusteilla. Lisäksi tukiasuntoja on neljälle kuntoutujalle, jotka mahdollistavat turvalliset asumiskokeilut: henkilökunta on asukkaan käytettävissä ja antamassa tarvittavat palvelut tukiasumiseen.

Aktiivista arkea

Palvelukodissamme asukas kuntoutuu oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, asukkaan omat voimavarat, kyvyt ja toiveet huomioiden. Aktiiviseen arkeemme kuuluvat päiväkohtaiset tehtävät ja arjen askareet. Asukkailla on nimetty omahoitaja, mutta yhteisöllisyys korostuu kodissamme. Arkeemme sisältyvät retket virkistävät mieltä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita kotimme tapahtumiin. Meille ovat tervetulleita myös päiväkävijät.

Hyvän Mielen Koti

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg

Puolet kevyempänä on helpompi hymyillä

Kuvittele olevasi sata kiloa painavampi. Miten monella tavoin se vaikuttaisi mieleesi, itsetuntoosi ja arjen sujumiseen?

Lue asukkaamme Päivin tarina.

Yhteystiedot