Hem
Kaksi henkilöä kävelee tiellä.

Ottaa yhteyttä

Sijoituspyyntö

  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Osoite

Pirkkiönkatu 5, 95420 Tornio

Palvelukoti Pirtakoti, Tornio

Humana Pirtakoti Torniossa tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja nuorena dementoituneille. Pirtakodin henkilökunta auttaa asukkaita ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyä arjen toiminnoissa.

  • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi

Asuminen

Asukaspaikkoja kaksikerroksisessa, hoitokotitarpeisiin remontoidussa pienkerrostalossa on 15. Kuntoutujat asuvat tilavissa yhden hengen huoneissa ja lisäksi heillä on viihtyisät yhteiset tilat käytössä. Pirtakodilla asumisen ohjannassa korostuu arjen taitojen ja tavallisen kodinomaisen elämisen elementit, unohtamatta juhlahetkiä.

Asumisessa on vahvasti yhteisöllinen näkökulma, ryhmätoimintoja ja yksilöllistä ohjausta. Käytössä on omahoitajajärjestelmä.

Pirtakodilla sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunta auttaa asukkaita kuntouttavalla työotteella ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyä arjen toiminnoissa.

Pirtakodin omavalvontasuunnitelma (PDF)

Hyvän Mielen Koti

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg

Osoite

Pirkkiönkatu 5, 95420 Tornio

Osoite

Tiina Jaako

Yksikön päällikkö, Palvelukoti Pirtakoti

Yhteystiedot

Tiina Jaako

Yksikön päällikkö, Palvelukoti Pirtakoti

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi