Hem
Yhteystiedot

Palvelukoti Pirtakoti, Tornio

Pirtakoti tarjoaa tehostettua eli ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille ja nuorena dementoituneille.

  • Osoitteemme Pirkkiönkatu 5 95420 Tornio
    Kartta

Pirtakoti Tornio 24/7
045 881 1544

Asuminen

Asukaspaikkoja kaksikerroksisessa, hoitokotitarpeisiin remontoidussa pienkerrostalossa on 15. Kuntoutujat asuvat tilavissa yhden hengen huoneissa ja lisäksi heillä on viihtyisät yhteiset tilat käytössä. Pirtakodilla asumisen ohjannassa korostuu arjen taitojen ja tavallisen kodinomaisen elämisen elementit, unohtamatta juhlahetkiä.

Asumisessa on vahvasti yhteisöllinen näkökulma, ryhmätoimintoja ja yksilöllistä ohjausta. Käytössä on omahoitajajärjestelmä.

Pirtakodilla sosiaali- ja terveydenhuollon henkilökunta auttaa asukkaita kuntouttavalla työotteella ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyä arjen toiminnoissa.

Hyvän Mielen Koti

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg