Hem
Yhteystiedot

Hertta

Palvelukoti Hertta on kodinomainen vaativan tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota palveluasumista mielenterveys- ja päihdehoidossa täydentämällä hoitoketjua.

  • Yhteystietomme Mäntylänkatu 32 94100 Kemi
    Kartta

Palvelukoti Hertta

Hertta on koti elämäntilanteessa, jossa kuntoutuminen itsenäisempään elämään ei ole enää todennäköistä, ja asukas tarvitsee enenevissä määrin henkilöstön läsnäoloa. Palvelukoti Hertta voi olla asukkaan koti elämän loppuun asti.

Palvelukoti Hertan toiminta tukee jäljellä olevia voimavaroja antaen iloa, nautintoa ja onnistumisen kokemuksia. Hertassa toteutuva viriketoiminta keskittyy vanhojen kykyjen tunnistamiseen ja ylläpitämiseen, sekä korvaavien taitojen löytämiseen menetettyjen tilalle. Henkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden ja heillä on kokemusta käytös- ja muistiongelmaisten asukkaiden hoidosta. Palvelukoti Hertan asukkailla on käytettävissään psykiatrin palvelut, lisäksi asukkaan somaattisissa sairauksissa tehdään tiivistä yhteistyötä keskussairaalan ja terveyskeskuksen kanssa.

Palvelukoti Hertan hoitoideologia koostuu yhteisöhoitomallista ja Hospice-ideologiasta käyttäen behavioristisen oppimiskäsityksen menetelmiä. Kantava lause Hospice-ideologiassa on ”Kun ei ole enää mitään tehtävissä, on vielä paljon tekemistä”.

Yhteystiedot