Muhoksen palvelukoti, Muhos

Hoiva- ja kuntoutuspalveluita mielenterveyskuntoutujille, lievästi kehitysvammaisille henkilöille sekä muille erityisryhmille Muhoksella.

Asuminen

Asumista, kuntoutusta ja hyvää elämänlaatua moniammatillisen henkilökunnan avustamana

Muhoksen Palvelukoti tarjoaa hoiva- ja kuntoutuspalveluita mielenterveyskuntoutujille, lievästi kehitysvammaisille sekä muille erityisryhmille, kuten heille, jotka eivät tarvitse laitoshoitoa, mutta joiden itsenäinen asuminen omassa kodissa ei myöskään ole mahdollista.

Muhoksen keskustan tuntumassa sijaitsevassa kodissamme on yhteensä 13 asukaspaikkaa. Asukkaillamme on omat lukittavat huoneet, jotka voi sisustaa myös omilla kalusteilla. Lisäksi tukiasuntoja on neljälle kuntoutujalle, jotka mahdollistavat turvalliset asumiskokeilut: henkilökunta on asukkaan käytettävissä ja antamassa tarvittavat palvelut tukiasumiseen.

Aktiivista arkea

Palvelukodissamme asukas kuntoutuu oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, asukkaan omat voimavarat, kyvyt ja toiveet huomioiden. Aktiiviseen arkeemme kuuluvat päiväkohtaiset tehtävät ja arjen askareet. Asukkailla on nimetty omahoitaja, mutta yhteisöllisyys korostuu kodissamme. Arkeemme sisältyvät retket virkistävät mieltä. Omaiset ovat lämpimästi tervetulleita kotimme tapahtumiin. Meille ovat tervetulleita myös päiväkävijät.