Könnilä, Suolahti

Palvelukoti Könnilä tarjoaa 8 asuinhuonetta, viihtyisät yhteiset tilat sekä oman pihan mielenterveyskuntoutujille lähellä Suolahden keskustaa. Meillä on myös mahdollisuus omaan tuettuun asuntoon palvelukodin lähellä.

Asuminen

Könnilä tarjoaa 8 asuinhuonetta, viihtyisät yhteiset tilat sekä oman pihan mielenterveyskuntoutujille lähellä Suolahden keskustaa. Meillä on myös mahdollisuus omaan tuettuun asuntoon palvelukodin lähellä.

Tukea ja apua saa kaikkiin elämän osa-alueisiin, jokaisen oman tarpeen mukaan. Henkilökunta on paikalla klo 07.00–20.00 ja asukkailla on mahdollisuus olla yhteydessä henkilökuntaan myös yöaikaan.

Aktiivista arkea

Könnilässä arkea ja toimintakykyä tuetaan yksilöllisten ohjausten ja säännöllisen elämänrytmin lisäksi yhteisillä ruuanlaitoilla, liikunnalla ja kulttuurilla.

Suolahden palvelukodin asukkaat pääsevät osallistumaan niin ympäristön kuin kuntoutus- ja virikeohjaajan organisoimiin tapahtumiin, retkiin ja leireihin. Omat juhlat ja arjen toiminta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä niin, että ne tukevat jokaisen kuntoutumista ja hyvinvointia.

Asukkaaksi Könnilään

Jokaiselle ihmiselle kuuluu oikeus hyvään, yhteisölliseen elämään. Meillä on kodin lämpöä ja elämisen makua. Soita ja kysy lisätietoja erilaisista asumisvaihtoehtoista.