Jussi-koti, Tampere

Jussi-koti on Tampereella sijaitseva tukiasumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

050 546 8331

Asuminen

Jussi-koti on Tampereella sijaitseva tukiasumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Jussi-kodissa on 29 asuntoa, jotka on invamitoitettu. Asukkailta ei edellytetä päihteettömyyttä.

Henkilökunta on Jussi-kodissa paikalla arkisin klo 7.30–17.00 ja lauantaisin sekä arkipyhisin klo 7.30–14.00. Tukikäyntejä tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan 1–4 kertaa päivässä, toimintakyvyn lisääntyessä käyntimäärä sovitetaan tarpeenmukaiseksi omatoimisuuden tukemisen näkökulmasta.

Henkilökunta avustaa arjen toiminnoissa asukkaan toimintakyvyn ylläpitämisen ja edistämisen tavoittteet huomioiden. Tarvittaessa on mahdollista saada tukea muun muassa lääkehoidon toteutukseen sekä ohjaukseen, pienimuotoisiin hoitotoimenpiteisin, asunnon kunnossapitoon, ruuanlaittotaitojen harjoitteluun, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen ja vaatehuoltoon.

Asukkaalla on myös mahdollisuus ostaa siivous- ja pyykinpesupalvelupaketti, joka sisältää säännöllisen viikko- tai kuukausisiivouksen. Palvelu on tarkoitettu niille asukkaille, joiden toimintarajoite estää omatoimisen tai yhdessä työntekijän kanssa toteutetun kodin kunnossapidon.

Hyvän Mielen Koti

Hyvän Mielen Koti - Kohti itsenäisempää elämää

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg