Hem
Yhteystiedot

Jussi-koti, Tampere

Jussi-koti on Tampereella sijaitseva tukiasumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Asuminen

Jussi-koti on Tampereella sijaitseva tukiasumisyksikkö mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Jussi-kodissa on 41 asuntoa, jotka on invamitoitettu.

Tuemme asiakkaitamme raittiuteen, mutta heiltä ei edellytetä ehdotonta päihteettömyyttä.

Henkilöstö on Jussi-kodissa paikalla arkisin klo 7.30–17.00 ja lauantaisin sekä arkipyhisin klo 7.30–14.30. Tukikäyntejä tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan 1–4 kertaa päivässä, toimintakyvyn lisääntyessä käyntimäärä sovitetaan tarpeenmukaiseksi omatoimisuuden tukemisen näkökulmasta.

Henkilökunta avustaa arjen toiminnoissa asukkaan toimintakyvyn ylläpitämisen ja edistämisen tavoittteet huomioiden. Tarvittaessa on mahdollista saada tukea muun muassa lääkehoidon toteutukseen sekä ohjaukseen, pienimuotoisiin hoitotoimenpiteisin, asunnon kunnossapitoon, ruuanlaittotaitojen harjoitteluun, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen ja vaatehuoltoon.

Asiakkaiden on mahdollista ostaa siivous- ja pyykinpesupalvelua henkilöstöltämme. Palvelu on tarkoitettu niille asiakkaillemme, joiden toimintakyky estää omatoimisen tai yhdessä työntekijöiden kanssa toteutetun kodin kunnossapidon.

Jussi-kodin esitteen voit ladata tästä.

Hyvän Mielen Koti

Hyvän Mielen Koti - Kohti itsenäisempää elämää

Olemme yksi Humana Asumispalveluiden Hyvän Mielen Kodeista.
Hyvän Mielen Kodissa toiminnallisuus tarkoittaa aktiivista arkea, joka rakentuu jokaiselle asukkaalle yksilöllisesti laaditusta asiakassuunnitelmasta. Asiakassuunnitelman tarkoituksena on mahdollistaa tavoitteellinen kuntoutuminen kohti itsenäisempää elämää. Hyvän Mielen Kodeissa toiminnallisuudella tuetaan jokaisen toimintakykyä ja kuntoutumista.

Toimintamme pohjautuu yhteisöhoitomalliin, jossa arjen toiminnoissa huomioidaan jokaisen yksilöllinen toimintakyky ja yhteisöllisyys rakentuu kohtaamisesta ja toistemme hyväksymisestä. Hyvän Mielen Kodissa saamme toisistamme tukea ja voimaa. Turvallisuus tarkoittaa meille luottamuksellista hoitosuhdetta, turvallisen asuinympäristön tarjoamista, kuulluksi tulemista sekä ammattitaitoisen ja työhönsä sitoutuneen henkilöstön läsnäoloa.

hyvän-mielen-koti_tunnus_musta_rgb.jpg