Kyrönmaan palvelukoti, Isokyrö

Kyrönmaan palvelukodissa on 12 paikkaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Lisäksi palvelukodin läheisyydessä sijaitsevalla tukiasunnolla on asunto kolmelle kuntoutujalle.

Kyrönmaan palvelukoti
06 471 3326

Palveluvastaava
Eeva Jaatinen
040 540 0090
eeva.jaatinen@humana.fi

 

 

Asuminen

Kyrönmaan palvelukoti on Isossakyrössä Tervajoella sijaitseva kodinomainen asumispalveluyksikkö. Tarjoamme kuntouttavaa ja päihteetöntä asumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palveluihimme kuuluvat lisäksi kotikäynnit kotonaan asuville kuntoutujille arjen sujuvuuden tukemiseksi sekä päivätoiminta kerran viikossa.

Palvelukotimme on yksikerroksinen kiinteistö, jossa on yhden ja kahden hengen huoneita. Tukiasunto on rivitalossa, jossa kuntoutujilla on yhden hengen huoneet. Palvelukoti ja tukiasunto sijaitsevat lähellä Tervajoen juna-asemaa, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Yhteisissä oleskelutiloissa on tv ja tietokone asukkaiden käytettävissä. Huoneet ovat valmiiksi sisustettuja, mutta halutessaan omilla huonekaluilla ja tekstiileillä huoneen voi sisustaa mieleisekseen.

Aktiivista arkea

Toimintamme on kuntouttavaa ja voimavaralähtöistä. Kuntoutumista edesauttavat yhteisöllinen tekeminen, arjen taitojen tukeminen, sosiaalisten suhteiden ylläpito, monenlainen viriketoiminta ja omat harrastukset.

Jokaiselle asukkaalle laadittavalla kuntoutumissuunnitelmalla kartoitetaan asukkaiden voimavarat ja kuntoutuksen tavoitteet. Suunnitelmaa päivitetään vuosittain ja aina tarpeen mukaan. Palvelukodissa käy säännöllisesti psykiatrian erikoislääkäri.

Ruokailu

Valmistamme ruoan palvelukodilla yhdessä kuntoutujien kanssa. Toteutamme tarvittaessa myös erityisruokavaliot. Käytössämme on kymmenen viikon kiertävä ruokalista. Huomioimme myös vuodenajat ja juhlapyhät sekä asukkaiden merkkipäivät ruokailuissamme.

Päivätoiminta

Tarjoamme myös päivätoimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Kysy lisää Terhi Reiniltä p. 044 380 8088.

 • Kyrönmaan palvelukoti

  Asematie 32
  66440 Tervajoki
  06 471 3326

 • Palveluesimies

  Terhi Reini
  044 380 8088
  044 380 8094
  terhi.reini@humana.fi

 • Palveluvastaava

  Eeva Jaatinen
  040 540 0090
  eeva.jaatinen@humana.fi