Example image

NUOTTI-valmennus

Humanan NUOTTI-valmennus on matalan kynnyksen valmennusta nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Valmennus toteutetaan henkilökohtaisesti nuoren kanssa.

NUOTTI-valmennus on 16-29-vuotiaille, jotka tarvitsevat tukea eri elämäntilanteisiin ja tulevaisuuden suunnitteluun. Haasteita valmennukseen tulevan nuoren elämässä voivat olla esimerkiksi opiskeluun liittyvät haasteet tai syrjäytyminen.

Valmennuksessa nuori tunnistaa omat vahvuutensa ja voimavaransa, ja saa käyttöönsä tukiverkoston ja palveluja, joiden avulla tavoitteiden saavuttaminen helpottuu. Nuori saa valmennuksen avulla selkeyttä opiskeluun tai työhön liittyviin asioihin, sekä pääsee kehitetään työelämään liittyviä valmiuksia. Valmennuksen sisältö riippuu kunkin asiakkaan lähtökohdista ja tavoitteista.

NUOTTI-valmennus toteutetaan henkilökohtaisen NUOTTI-valmentajan kanssa. Tavoitteet valmennukselle tehdään nuoren elämäntilanteeseen sopiviksi. Valmennukseen kuuluu 20 tapaamista oman valmentajan kanssa. Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti viiden kuukauden kuluessa valmennuksen alkamisesta. Valmennukseen on mahdollista hakea jatkoa.

NUOTTI-valmennukseen hakeudutaan ottamalla ensin yhteyttä Kelaan. Lue tarkat ohjeet Kelan kotisivuilta. Linkki toiselle sivustolle.

Ota yhteyttä

Joensuu ja Etelä-Savo
Tiia Hassinen
050 514 6867
nuotti.itasuomi(a)humana.fi

Pääkaupunkiseutu
Nina Siikonen
050 329 8828
nuotti.etelasuomi(a)humana.fi

Etelä-Pohjanmaa
Sanna Ala-Kojola
044 750 6182
nuotti.lansisuomi(a)humana.fi

Kanta-Häme
Johanna Kinnunen
050 322 2754
nuotti.sisasuomi(a)humana.fi