Example image

Pihakoivu 1

Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu 1 on Ylistarossa Seinäjoella sijaitseva lastensuojelun erityisyksikkö. Tarjoamme huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimiin sijoitetuille lapsille ja nuorille kodinomaisen ja viihtyisän paikan asua. Rauhallinen maalaismiljöö koulujen ja palveluiden läheisyydessä antaa lapsille ja nuorille monipuolisen ja turvallisen kasvuympäristön.

Toiminta

Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella sijaitsevan lastensuojeluyksikkömme toiminta perustuu vahvasti arkeen ja sen tehtävien hallintaan. Motivoiva ja kannustava tiimimme tukee lasta niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Lasten haasteita kohtaamme yksilöllisesti vahvan omaohjaajatyöskentelyn sekä eri tilanteisiin mukautuvan henkilöstön tuella.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä koulun ja harrasteyhteisöjen kanssa. Tavoitteena on, että jokaisella nuorella olisi mielekäs harrastus. Rauhallinen maalaismiljöö koulujen ja palveluiden läheisyydessä antaa lapsille ja nuorille monipuolisen asuinympäristön. Pihakoivun alueella Ylistarossa on oma leikkipuisto sekä jalkapallo- ja beach volley -kentät.

Tutustu Pihakoivu 2 -yksikköön

Tutustu Pihakoivu 3 -yksikköön

Tietoa

Ikä
0-18
Kunta
Seinäjoki
Palvelun muoto
Erityistason laitospalvelu, Jälkihuollon palvelu
Yritys
Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu Oy
Paikkamäärä
7

Osoite

Ojasalonkuja 4, 61400 Ylistaro

Yhteystiedot

Maria Jyllilä

Yksikönjohtaja, Pihakoivu 1

044 744 0895

Pihakoivu 1:n ohjaajat

044 550 4011

Sanna Lehtola

Toiminnanjohtaja, Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu ja Puro 1

044 7345331

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi