Example image

Pihakoivu 3

Seinäjoella Ylistarossa sijaitseva Pihakoivu 3 on sijaishuollon erityisyksikkö, jossa motivoituneen henkilöstön erityisvahvuuksiin kuuluu käytöshäiriöisten lasten hoito- ja kasvatustyö.

Asuminen

Pihakoivu 3 sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Ylistarossa, noin 25 kilometriä Seinäjoen keskustasta. Rauhallinen maalaismiljöö Ylistaron koulujen ja palveluiden läheisyydessä antaa lapsille ja nuorille monipuolisen asuinympäristön. Pihakoivun alueella on oma leikkipuisto sekä jalkapallo- ja beach volley -kentät.

Toiminta

Pihakoivun aikuisjohtoinen arki perustuu säännöllisyyteen ja ennakointiin, jossa tärkeää on lasten yksilöllisyyden huomioiminen, itsetunnon vahvistaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Motivoiva ja kannustava tiimimme vie eteenpäin niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä koulun ja harrasteyhteisöjen kanssa. Tavoitteena on, että jokaisella nuorella olisi mielekäs harrastus.

Vahvuudet

Muuntautumiskykyisen henkilöstön erityisvahvuuksiin kuuluu käytöshäiriöisten lasten hoito- ja kasvatustyö. Lisäksi erityisosaamista löytyy neuropsykiatrisen lasten pulmista ja kriisityöskentelystä. Keskeistä on henkilöstön jatkuva koulutus ja kehittäminen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tietoa

Ikä
0-18
Kunta
Seinäjoki
Palvelun muoto
Erityistason laitospalvelu, Jälkihuollon palvelu
Yritys
Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu Oy
Paikkamäärä
7

Osoite

Ojasalonkuja 5, 61400 Ylistaro

Yhteystiedot

Minna Mikkilä

Yksikönjohtaja, Pihakoivu 3

044 550 4048

Pihakoivu 3:n ohjaajat

044 540 0584

Sanna Lehtola

Toiminnanjohtaja, Lastensuojeluyksikkö Pihakoivu ja Puro 1

044 7345331

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi