A group of people sitting at a table

Nuorisokoti Valokki

Nuorisokoti Valokki tarjoaa laajan lastensuojelupalveluiden palvelukokonaisuuden lastensuojelun vaativimpiinkin tilanteisiin.

Nuorisokoti Valokki

Nuorisokoti Valokin henkilökunnan koulutuspohja antaa mahdollisuuden nähdä lapsen ja nuoren asioita eri näkökulmista. Näin myös jokaisen kasvua ja kehitystä voidaan tukea monipuolisesti ja yksilöllisesti. Kasvatus ja hoito toteutuvat hyvän kulttuurin, ohjaavan kasvatuksen ja yhteisöllisyyden sekä yhteistyön kautta. Henkilökunnallamme on neuropsykiatrista osaamista, joten pystymme vastaamaan neuropsykiatristen lasten pulmiin.

Valokissa toimii Kurikan sivistystoimen alainen koulu, jossa toteutetaan vuosiluokkiin sitomatonta opetusta. Reagoimme asiakkaan tarpeisiin nopeasti. Päivystyspuhelimeen vastataan 24/7. Olemme valmiita toimimaan nopeasti ja joustavasti nuorten parhaaksi.

Toiminta

Toimintamme perustuu lapsilähtöiseen arkeen. Jokainen nuori huomioidaan yksilönä ja omana itsenään. Arjen hallinnan haasteisiin vastataan mm. omaohjaajuudella, säännöllisellä päiväohjelmalla, harrastustoiminnan tukemisella sekä hyvinvoivalla kasvatusyhteisöllä. Palvelu rakentuu yksilöllisesti asiakassuunnitelmien tavoitteiden mukaisesti. Valokissa vastataan erityisiin haasteisiin ja tavoitteellinen työskentely mitoitetaan aina tarpeen mukaan.

Postiosoite ja päivytysnumero

Päivystys 24/7

044 750 7225 Linkki toiselle sivustolle.

Nuorisokoti Valokki

Mäntylammintie 6
61600 Jalasjärvi

Ota yhteyttä

Jarmo Lahtela

Toiminnanjohtaja, Lastensuojeluyksikkö Leppälintu, Nuorisokoti Valokki

044 750 7221

Sanna Hanhikoski

Yksikönjohtaja, Valokki 1

050 911 4290

Mira Kangasluoma

Yksikönjohtaja, Valokki 2

044 750 7231

Jaakko Ilin

Yksikönjohtaja, Valokki 3

044 750 7230