A group of people sitting at a table looking at a laptop

Pienryhmäkoti Arjen Sydän Oy

Me Arjen Sydämessä tarjoamme sijaishuollon yksikköpalveluita huostaan otetuille tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille ja nuorille.

Pienryhmäkoti Arjen Sydän

Arjen Sydämessä on seitsemän asiakaspaikkaa, ja meillä voivat asua 7–18-vuotiaat lapset lyhyt- tai pitkäaikaisessa sijoituksessa. Pihapiirissämme on myös yksi itsenäistymisasunto, jossa nuori voi harjoitella tuetusti itsenäistä asumista.

Toiminta

Pienryhmäkoti Arjen Sydämen vahvuutena on perhetyö, kiintymyssuhteeseen pohjautuva työskentely ja lapsen/nuoren omiin vahvuuksiin uskominen. Arkemme on suunnitelmallista ja strukturoitua, jossa kullekin lapselle luodaan oma viikko-ohjelma. Arjen Sydämen tavoitteena on taata sijoitetuille lapsille perusturvallinen arki, jossa jokaisen yksilöllinen kasvu ja kehitys huomioidaan. Arjen Sydämen toimintaa kuvaa perheiden kanssa tehtävä tiivis perhetyö, joka tukee sijoituksen tavoitteiden onnistumista sekä kotiutumista. Meille tärkeää on myös koulunkäynnin tukeminen sekä psyykkisen oireilun hallintaan saaminen ja hoitaminen.

Tarjoamme myös hyvät harrastusmahdollisuudet, sillä yhteisiä oleskelu- ja harrastetiloja löytyy talostamme sekä pihapiiristämme useita. Niissä voi harrastaa muun muassa ompelua, pitää yhteisiä elokuvailtoja ja pelailla pelejä sekä askarella. Piharakennuksen harrastetilassa voi pelata pingistä tai kuntoilla, ja bändikämpällä on mahdollisuus musiikkiharrastukseen. Talon laajassa pihapiirissä on tilaa ulkoilla ja mahdollisuus vaikkapa pallopelien tai frisbeegolfin pelaamiseen.

Meidän työpaikassamme on parasta sitoutunut ja huumorintajuinen työyhteisö. Voi tehdä työtä omana itsenään ammatillisella työotteella. Meillä on tiivis yhteisö, jossa tunnetaan niin lapset kuin aikuisetkin. Pidämme hyvää huolta toistemme hyvinvoinnista.

Työntekijät

Postiosoite

Pienryhmäkoti Arjen Sydän

Bäcksintie 104
02590 Lappers (Siuntio)
044 025 9004

Ota yhteyttä

Miia Lipponen

Palvelujohtaja: Uusimaa, Vantaa, Lahti

040 153 4565