Two children and one woman playing outside with ball

Ryhmäkoti Raide Oy

Raide koostuu kahdesta lastensuojeluyksiköstä, joista Raide 1 tarjoaa lastensuojelun peruslaitospalveluita ja Raide 2 erityislaitospalveluita.

Ryhmäkoti Raide

Ryhmäkoti Raide on kodinomainen lastensuojeluyksikkö Akaan kaupungissa, Toijalassa. Tarjoamme lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin, huolenpitoa, riittävästi lepoa ja hyvää kotiruokaa. Ryhmäkotimme on turvallinen ja rauhallinen paikka, jossa opastetaan elämään normaalia arkea. Toiminta-ajatuksemme on ihmisen huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen. Kaikki työntekijämme ovat kasvatusalan ammattilaisia.

Toiminta

Sijaintimme on loistava. Nopeat auto- ja junayhteydet pitävät meidät helposti saatavilla, mutta kuitenkin olemme rauhallisella paikalla lähellä Akaan palveluja. Harrastusmahdollisuudet ympäristössämme ovat monipuoliset.

Lapset ja nuoret voivat tutustua itseensä ja juuriinsa. Me tarjoamme heille mahdollisuuden vahvistaa suhdettaan biologisiin vanhempiinsa ja sosiaalisiin verkostoihinsa. Hoidon ja kuntoutuksen viitekehys on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Kaikessa toiminnassamme näkyy lasta kunnioittava ja arvostava asenne. Arjen työvälineenämme toimii ratkaisukeskeisyys.

Postiosoite

Ryhmäkoti Raide

Kurvolankaari 1
37800 Akaa

Ota yhteyttä

Suvi Tähkäaho

Yksikönjohtaja, Ryhmäkoti Raide

040 185 2599