1. Humana Suomessa
  2. Palvelumme
  3. Muut palvelumme
  4. Fysioterapia- ja hierontapalvelut, Oulu

Fysioterapia- ja hierontapalvelut, Lipporanta, Oulu

Toteutamme fysioterapiaa ja hierontaa kotikäynteinä Lipporannan alueella Oulussa. Käynnit laajemmalle alueelle on neuvoteltavissa, tiedustele mahdollisuuksista puhelimitse.

Hero

Ota yhteyttä

Henna Kylmänen

Henna Kylmänen

Fysioterapeutti

Olen vuonna 2021 valmistunut fysioterapeutti. Lisäksi olen kouluttautunut lähihoitajaksi kuntoutuksen osaamisalalta. Vahvinta osaamistani on geriatrinen kuntoutus, mutta minua kiinnostaa myös psykofyysinen fysioterapia. Fysioterapeuttina olen helposti lähestyttävä. Kuuntelen asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet kuntoutuksen sekä hieronnan suhteen. Hierontaan olen saanut koulutusta fysioterapiaopintojen yhteydessä.

040 6128 061
Noora Jokelainen

Noora Jokelainen

Fysioterapeutti

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018. Työskentelen pääasiassa ikääntyvien parissa. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja, ja mielenkiinto ikääntyneiden kuntoutukseen on herännyt jo silloin. Vahvinta osaamisaluettani on geriatrinen ja neurologinen fysioterapia. Kohtaan asiakkaani kokonaisuutena ja empaattisella otteella. Hierontaan olen saanut koulutusta fysioterapiaopintojen yhteydessä. Hieronnasta pyrin tekemään sinulle miellyttävän, mutta tehokkaan.

040 4821 436

Fysioterapia

Fysioterapialla edistetään toimintakykyä kokonaisvaltaisesti eli fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toimintakyvyn kautta. Tavoitteina voi olla esimerkiksi lihasvoiman lisääntyminen, kipujen väheneminen tai vaikka arkiaskareiden tekemisen helpottuminen. Joskus tavoitteena voi olla myös tasapainon kehittyminen, lihaskireyksien helpottaminen tai sosiaalisen jaksamisen lisääntyminen fyysisen kunnon edistymisen myötä. Kipujen ja vaivojen ennaltaehkäisyyn voi myös saada apuja fysioterapiasta. Fysioterapialla voidaan siis vaikuttaa hyvin moneen elämän laatua, turvallisuutta ja mielekkyyttä lisäävään tekijään.

Fysioterapiassa käytettäviä toimintakyvyn edistämisen keinoja ovat muun muassa lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu, manuaalinen terapia, hieronta sekä passiivinen liikeharjoittelu. Meille voit tulla asiakkaaksi Kelan lähetteellä tai ilman lähetettä ja tarvittaessa autamme myös apuvälineiden hankintaprosessissa. Fysioterapiapalvelua tuotetaan tällä hetkellä asiakkaan kotiin ja toiminta-alueena on pääsääntöisesti Lipporannan alue Tuirassa.

Soita tai laita viestiä rohkeasti, niin sovitaan käynti kotonasi ja aletaan yhdessä edistämään toimintakykyäsi ja elämänlaatuasi.

Hieronta

Kiristävätkö lihakset liikkuessasi tai onko sinulla ollut esimerkiksi pääkipua? Kaipaatko täydellistä rentoutumisen tunnetta arjen keskellä?

Hierontamme avulla saat apua moniin eri tilanteisiin. Toteutamme hieronnan sinun toiveidesi pohjalta hyödyntäen samalla ammattitaitoamme kehon kuuntelussa ja tutkimisessa. Hieronnan avulla lihasten kireys helpottuu, aineenvaihdunta kehossa vilkastuu ja kokonaisvaltainen rentous lisääntyy.