Example image

Lipporanta Kotihoito, Oulu

Tarjoamme kotihoitoa ja kotisairaanhoitoa ikäihmisille Oulussa. Kotihoidon palveluihin kuuluu muun muassa avustaminen hygienian hoidossa, ravitsemuksessa, liikkumisessa, pukeutumisessa sekä kodin ulkopuolella asioimisessa. Kotisairaanhoidon palveluihin kuuluvat muun muassa verikokeiden ottaminen, tikkien poisto, lääkehoito, verenpaineen ja verensokerin seurannat.

Kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita ikäihmisille

Ikääntyminen, sairaus tai elämänmuutos voivat tuoda mukanaan tilanteita, joissa ihminen tarvitsee ohjausta ja apua selviytyäkseen mielekkäästä elämästä kotona ja tunteakseen olonsa turvalliseksi.

Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason ja pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Kotisairaanhoidon tarkoituksena on tarjota sairaanhoitajiemme kiireetöntä ja aidosti välittävää hoitopalvelua asiakkaan kotona. Kotisairaanhoito säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa rutiininomaisissa toimenpiteissä, joita varten olisi muutoin lähdettävä terveyskeskukseen.

Toiminta-alueemme

Tarjoamme kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita seuraavilla alueilla: Alppila, Välivainio, Tuira, Pikisaari, Koskikeskus ja keskusta.

Meillä käy hyvinvointialueen (Pohde) palveluseteli, jolloin osan palvelun hinnasta maksaa hyvinvointialue ja osan asiakas itse. Kotihoidon palveluita voi ostaa myös itsemaksavana, jolloin on mahdollistaa hyödyntää kotitalousvähennys.

Tuotamme myös ostopalvelua hyvinvointialueelle.

Tietoa

Kunta
Oulu

Osoite

Lipporannantie 9, 90500 Oulu

Yhteystiedot

Anne Sarkkinen

Yksikön päällikkö

044 417 5642

Sanna Klasila

Palveluvastaava

044 417 5699

Hoitaja

Ma-su Klo 7-21

040 621 6997

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi