Lake landscape of a residential area

Senioriasuminen Kuusamossa

Torankijärven rannan ja upean luonnon läheisyydessä sijaitseva Hotkunranta tarjoaa vuokra-asumista, kotihoitopalveluita, tehostettua palveluasumista sekä palveluasumista. Tarjoamme yhteisöllistä, turvallista ja viihtyisää asumista nykyaikaisissa tiloissa, kattavat palvelut, mukavia aktiviteetteja ja maittavaa lähiruokaa. Toimimme Kuusamon kaupungin palvelusetelituottajana.

Vuokra-asuminen

Hotkunrannan vuokra-asunnot sijaitsevat samassa rakennuksessa palvelukodin kanssa, joten tuki on aina lähellä.

Senioriasuminen tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden aktiiviseen ja sosiaaliseen elämään, ja asunnot sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Kuusamon keskustan palveluista.

Vuokra-asunnot Hotkunrannassa ovat 21,5 m²–44 m² kokoisia yksiöitä ja kaksiota, joita vuokraamme kiinteään kuukausihintaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Asunnoissa on käytetty laadukkaita, kestäviä ja ajattomia pintamateriaaleja. Osassa asunnoista on parveke.

Vuokra-asuntojen tarkemmat tiedot pohjakuvineen löytyvät senioriasumisen esitteestä. Pdf, 1.5 MB, avautuu uuteen ikkunaan.

Kotihoito

Kotihoidon palvelukokonaisuus muodostuu kotipalvelusta ja/tai kotisairaanhoidosta. Kotihoitomme tavoitteena on tukea, ohjata ja avustaa asiakasta kaikin tavoin niin, että hän saavuttaa itselleen parhaan mahdollisen arkiselviytymisen ja elämänhallinnan tason ja pystyy pitämään yllä tärkeitä sosiaalisia suhteita ja itselleen mielekkäitä aktiviteetteja.

Tarjoamme kotihoidon palveluita Humanan Hotkunrannan senioriasuntojen asukkaille. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi päivittäisissä toimissa ja lääkityksessä avustamisen lisäksi muun muassa siivous ja muu kodinhoito.

Lue lisää Humanan kotihoidosta

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen soveltuu asiakkaalle, joka tarvitsee jatkuvaa apua ja ohjausta kaikissa päivittäisissä toimissaan ympäri vuorokauden.

Asiakas asuu ryhmäkodissa, jossa hän saa

  • ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa
  • aktiivista, toimintakykyä edistävää toimintaa
  • ateria-, hygienia-, turva- ja siivouspalveluita
  • asiointiapua

Tämä asumismuoto tarjoaa asiakkaalle sosiaalista, turvallista ja toimintakykyä edistävää asumista sekä huolenpitoa.

Lue lisää tehostetusta palveluasumisesta Hotkunrannassa Avautuu uuteen ikkunaan.

Palveluasuminen

Hotkunrannassa palvelukodin yhteydessä olevassa asunnossa vuokralaisena asuva asukas nauttii omasta yksilöllisestä vapaudestaan, kuitenkaan tinkimättä turvallisuudestaan. Asukkaan käytössä on monipuolisia palvelukodin palveluita hänen omien tarpeidensa mukaan. Asukas saa nauttia elämästä aktiivisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä.

Palveluasumiseen sisältyy:

  • mahdollisuus käyttää palvelukodin ateriapalveluita sekä muita tukipalveluita
  • mahdollisuus osallistua palvelukodin yhteiseen virike- ja harrastustoimintaan

Ruokailu

Humana Hotkunrannan maittavista ja ravitsevista aterioista vastaa Ravintola Talonpöytä. Talonpöydän herkullinen lähiruoka valmistetaan aina itse ja raaka-aineet pyritään löytämään aina lähialueen toimijoilta. Asukkaamme ja heidän vieraansa voivat myös halutessaan käydä omakustanteisesti ruokailemassa Ravintola Talonpöydän uusissa viihtyisissä tiloissa viereisessä rakennuksessa Kirkkotie 23:ssa. Ravintolasta löytyy myös oma kahvila leipomotuotteineen. Asukkaamme pääsevät kulkemaan Talonpöydän tiloihin mukavasti suoraan sisäkautta. Talonpöydän lounas on myös mahdollista saada senioriasuntoihin kotiin kuljetettuna.

Talonpöydän lounaslistaan pääset tutustumaan tästä Linkki toiselle sivustolle.. Palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukkaidemme lounas on aina yksi lounaslistan kolmesta päivittäisestä vaihtoehdosta.

Esittelymateriaalit

Hotkunrannan yleisesite Pdf, 1.8 MB, avautuu uuteen ikkunaan.

Hotkunrannan senioriasumisen hinnasto Pdf, 638.5 kB, avautuu uuteen ikkunaan.

Vivanten kotihoidon esite Pdf, 372.3 kB, avautuu uuteen ikkunaan.

Tietoa

Kunta
Kuusamo

Osoite

Kirkkotie 23 C 93600 Kuusamo

Yhteystiedot

Sari Kallio

Yksikön päällikkö, Kotipesä

050 344 6120

Satu Lämsä

Yksikön päällikkö

040 612 5579