Example image

Palvelukoti Hilmari

Toukokuussa 2019 valmistunut uusi hirsirakenteinen Palvelukoti Hilmari koostuu neljästä pienestä kodikkaasta ryhmäkodista, joissa tarjoamme kehitysvammaisille henkilöille ja mielenterveyskuntoutujille laadukkaita ja yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita.

Asuminen

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluntarpeen arviointiin perustuvia hoiva-asumispalveluita sekä kuntoutus- ja arviointijaksoja turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Palvelukoti Hilmari sijaitsee rauhallisella, luonnonkauniilla alueella Keuruun Varissaaressa, lähellä Keuruun keskustaa. Rannan läheisyyden ansiosta ympäristö soveltuu hyvin ulkoiluun ja kalastukseen. Ekologisessa ja maisemaan sopivassa kiinteistössä asukkaiden ja henkilöstön on hyvä elää ja työskennellä.

Elämme kuin ison perheen yhteistä arkea ja juhlaa, johon asukkaiden omaiset ja ystävät ovat aina lämpimästi tervetulleita. Näemme asukkaiden läheiset suurena voimavarana ja asukkaan yhteisöllisyyttä edistävänä tekijänä.

Asukkaamme osallistuvat omien toiveidensa ja voimavarojensa mukaan erilaisiin harrastustoimiin ja asiointiin. Markkinatunnelmaa on päästy haistelemaan kesäisillä Keuruun torireissuilla. Vuosittaisista kesä- ja joulujuhlista on muodostunut perinteinen yhteinen juhlahetki, niin asukkaille, omaisille kuin henkilökunnallekin.

Ryhmäkotimme toimivat myös loppuelämän koteina, jossa mahdollistetaan asukkaillemme mahdollisimman hyvä, ihmisarvoa kunnioittava ja arvokas elämä, loppuun asti omassa kodissa.

 

Asukkaaksi Hilmariin

Asiakkaaksemme voi hakeutua mistä tahansa, joko itsemaksavana tai sijoittavien kuntatahojen kautta. Olemme hyväksytty palveluntuottaja, palvelusetelin hyödyntämisen mahdollisuudesta lisätietoa antaa vastaava hoitajamme.

Tietoa

Kunta
Keuruu
Paikkamäärä
40

Osoite

Rautolahdenrinne 2 42700 Keuruu

Yhteystiedot

Marjo Kaasinen

Yksikön päällikkö, Palvelukoti Hilmari

050 3613264 (arkisin klo 8-15)

Miia Leppäkangas

Palveluvastaava

040 662 1845

Jenni Koljonen

Palveluvastaava - sairaanhoitaja

040 626 3904

Elmeri

Hoitajat

050 477 2515

Hilmari

Hoitajat

040 075 6570

Jalmari

Hoitajat

040 526 9254

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi