a building with a car infront

Tuulenvire

Humana Tuulenvire sijaitsee Turun naapurikunnassa Aurassa. Yksikkö sijaitsee lähellä kaupungin palveluita. Tuulenvire tarjoaa psykiatrista asumispalvelutoimintaa, jolla tuetaan asukkaiden elämänhallintaa. Asiakkaamme ovat psyykkisesti oireilevia nuoria aikuisia, joilla on tarve harjoitella itsenäisen elämisen taitoja.

Tukea asumiseen

Meillä käytettäviä menetelmiä ovat esimerkiksi omaohjaustyö, asukkaiden tarpeisiin räätälöidyt ryhmätoiminnat ja aktiiviset päivittäiset kuntoutustoiminnat.

Tuulenvireessä tehdään nuoren psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen toimintakyvyn arviointia. Arvioinnin tukena meillä on käytössä RAI-menetelmä. Psykoedukaatioon tähtäävien keskustelujen ja toiminnallisten menetelmien avulla tuetaan nuoren elämänhallintaa. Kuntoutussuunnitelmien ja kuntoutustiedotteiden päivittäminen ja kirjaaminen tekevät tavoitteellisesta toiminnastamme läpinäkyvää. Tuulenvireen henkilöstö huolehtii yhdessä nuoren kanssa muun muassa sosiaalietuuksien hoitamisesta.

Tuulenvireen esimiehenä toimii sosionomi ja neuropsykiatrinen valmentaja Tapani Nurmi. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu sairaanhoitaja, sosionomeja, lähihoitaja ja hoiva-avustaja. Henkilöstöstä löytyy lisäksi neuropsykiatrisia valmentajia ja lyhytterapeutti. Osa henkilöstöstä on suorittanut tai suorittamassa mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon.

Asuminen

Humana Tuulenvireessä on yhteensä 21 asumispalvelupaikkaa.

Nuorten aikuisten tehostetun asumispalvelun paikkoja on 14. Tehostetun asumispalvelun paikat ovat Tuulenvireen päärakennuksessa. Asukkailla on omat tilavat huoneet. Lisäksi asukkaiden käytössä on yhteisiä tiloja mukaan lukien harrastetila.

Nuorten aikuisten asumispalvelupaikkoja on 7. Asumispalvelupaikat sijaitsevat päärakennuksen vieressä rivitalossa, jossa asukkailla on käytössään tilava rivitaloasunto.

Meidän on mahdollista järjestää myös tuettua asumispalvelua, jolloin tuetussa palvelussa asuva nuori asuu Auran keskustan tuntumassa omassa asunnossa.

Tietoa

Kunta
Aura
Paikkamäärä
21

Osoite

Sillankorvantie 30 21380 Aura

Yhteystiedot

Tapani Nurmi

Yksikön päällikkö, Tuulenvire

040 190 8214 (arkisin klo 8-16)

Ohjaajat 24/7

050 302 6976

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi