Example image

Botnia24H

Humanan Bothia 24h on mielenterveys- ja päihdekuntoutuksen hoitopolku Kemissä. Tarjoamme päihdehuollon kuntoutus -ja asumisen palveluita. Asiakkaaksemme voi hakeutua kaikkialta Suomesta. Hoito jaksot toteutetaan aina tiiviissä yhteistyössä lähettävän tahon kanssa, jolloin palvelut vastaavat parhaiten tarpeenmukaisuutta.

Päihde Hjelppi suljettu kesällä ajalla 29.06-28.7.2024. Otamme kuitenkin vastaan ennakkovarauksia kuntoutusjaksolle.

Hoitopolku

Hoitoideologiamme perustuu eri yksiköiden muodostamaan hoitopolku malliin, joka turvaa aina hoidontarpeen mukaisen ympäristön asiakkaan yksilölliselle kuntoutumiselle.

Yksikkömme Hjelppi Avautuu uuteen ikkunaan., Harmonia Avautuu uuteen ikkunaan. ja Hemma Avautuu uuteen ikkunaan. sijaitsevat lähellä toisiaan. Näin ne tarjoavat esteettömän ja kodinomaisen ympäristön, sekä yksilöllisen etenemisen hoitopolulla kohti yhdessä asetettua tavoitetta ja haavetta. Kuntoutusjakson aloituspaikka ja eteneminen hoitopolulla määräytyvät asiakkaan toimintakyvyn ja kuntoutussuunnitelman mukaan. Henkilöstö auttaa päihde- ja psyykkisistä sairauksista olevia asiakkaita löytämään tasapainon mahdollistaen kuntoutuksen alkamisen. Kuntoutusjakson edetessä kohti itsenäisempää arkea ja asumista tuen tarve vähenee, mutta varhaisen puuttumisen toimintamallin mukaan asiakkaan toimintaa seurataan, ja ohjataan oikeaan suuntaan aktiivisesti.

Toimintamme on aktiivista ja osallistavaa: jokaisessa yksikössä on hoitoideologian mukainen viikko-ohjelma, jossa toteutuu päivittäiset ryhmätoiminnot. Lisäksi yksiköissä toteutetaan yhteisöhoitomallia ja Green Carea kuntouttavalla työotteella. Päihdehuollon puolella on päihdetyön erikoislääkärin palvelut ja asumispalveluissa on oman psykiatrin palvelut.

Tietoa

Kunta
Kemi

Yhteystiedot

Emma Hooli

Yksikön päällikkö

040 168 2571

Maarit Kreku

Palveluvastaava

040 619 7908

Harmonia

Hoitajat

0400 166 269

Tukipalvelut Hemma

040 017 0694

Hjelppi

Vastaava sairaanhoitaja

040 619 7610

Hjelppi

Hoitajat

040 687 5669

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)humana.fi