Ribbons.

Hyvinvaikuttaminen

Humanassa tärkeintä ovat ihmiset ja heidän hyvinvointinsa. Teemme kaikkemme, että henkilöstömme ja asiakkaamme voivat hyvin. Siksi visiomme on "Jokaisella on oikeus hyvään elämään". Tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Hyvinvaikuttaminen tarkoittaa hyvinvoinnin lisäämistä paitsi asiakkaillemme, myös työyhteisöissämme. Kohtaamme ihmiset arvostavasti, ja ilo saa näkyä työssämme. Kun henkilöstö voi hyvin, se näkyy kaikessa, mitä teemme, ja antaa meille vahvan pohjan tuottaa erinomaista palvelua asiakkaillemme.

Työnantajana Humana sitoutuu huolehtimaan työyhteisön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Tähän pyrimme muun muassa modernilla johtamisella ja uudistumalla rohkeasti. Humanan ammattilaiset voivat käyttää työssään omia vahvuuksiaan, kiinnostuksen kohteitaan ja persoonallisuuttaan. Humanassa saa töihin tullessaan ottaa mukaan paitsi sydämensä, myös aivot, sillä kehitämme toimintaamme yhdessä.

Jokainen humanalainen voi olla ylpeä osaamisestaan ja työpaikastaan. Osaaminen, kattavasti erikoistuminen sekä ammattitaito ja omistautuminen antavat meille mahdollisuuden olla kehittämässä koko toimialaa sekä palveluita, joidenka parissa työskentelemme. Haluamme olla sosiaalialan laadukkain toimija.

Vaikka olemme pohjoismainen toimija, on toimintamme sydän paikallisuus. Meidät tunnetaan paikallisesta toiminnasta ja se on meille tärkeää. Humanalaiset tekevät arvokasta ja merkityksellistä työtä kaikissa toimipisteissä ja tiimeissä ympäri Suomea. Olemme tästä työstä erityisen ylpeitä.

Yhdessä olemme Humana, joka luo elämänarvoa hyvinvaikuttamalla.