Hem

Anu Kallio Humanan Suomen toimintojen toimitusjohtajaksi

Julkaistu: 2019-08-15

Humana-konserni on nimittänyt Suomen toimintojen toimitusjohtajaksi KTM, eMBA Anu Kallion. Kalliolla on vankka työkokemus sosiaali- ja terveysalasta Suomessa. Kallio aloittaa tehtävässään viimeistään 1. maaliskuuta 2020.

”Meille on todella hyvä uutinen saada Humanan Suomen toiminnoille toimitusjohtaja, jolla on näin laaja ja syvä kokemus alalta. Tämä kokemus yhdistettynä Anun motivaatioon ja energiaan tukee erinomaisesti strategisten tavoitteidemme saavuttamista. Toivotamme Anun lämpimästi tervetulleeksi Humanaan”, Humanan toimitusjohtaja Rasmus Nerman sanoo.

”Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä jatkamaan Humanan Suomen toimintojen kehittämistä alansa entistä merkittävämmäksi toimijaksi. Toimitusjohtajana tavoitteenani on varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyys ja vahvistaa edelleen yrityskulttuuria, jossa sekä asiakkaita että henkilöstöä kuunnellaan herkällä korvalla. Kiinnittämällä koko ajan huomiota palveluidemme laatuun ja henkilöstömme hyvinvointiin voimme menestyä toimialan murroksessa”, Anu Kallio toteaa.

Vuonna 1968 syntynyt Kallio siirtyy Humanaan Rinnekodin toimitusjohtajan tehtävästä. Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvammaisille palveluita tarjoava toimija.  Yrityksellä on noin 1 200 työntekijää ja 80 yksikköä. Ennen Rinnekotia Kallio on toiminut talousjohtajana Helsingin Diakonissalaitoskonsernissa sekä erilaisissa johtotehtävissä rahoituspalvelualalla. Kallio on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Helsingin kauppakorkeakoulussa ja liikkeenjohdon tutkinnon (eMBA) Tampereen yliopistossa.

Uudessa roolissaan Anu tulee johtamaan kaikkia Humanan Suomen toimintoja ja on osa Humana-konsernin johtoryhmää. 

Humana on toiminut Suomessa vuodesta 2016 alkaen Arjessa Oy:n kautta. Coronaria Hoivan palvelut tulivat osaksi Humanaa tämän vuoden huhtikuussa.

Uuden toimitusjohtajan aloittamiseen saakka Janne Telén jatkaa Arjessa Oy:n toimitusjohtajan sijaisena ja Arto Lamberg Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtajana.

Humana Suomessa

Humana työllistää Suomessa 2 500 sosiaalialan ammattilaista ja palvelee päivittäin yli 3 000 asiakasta.

Lisätietoja:
Humana Suomen toimitusjohtaja 1.3.2020 alkaen Anu Kallio, 050 5779 210

Humana Suomen viestintäjohtaja Johanna Norrena, johanna.norrena@arjessa.fi, 040 5734 007