Hem

Annareetta Vaara Humana Asumispalveluiden johtoon

Julkaistu: 2019-10-23

Terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja Annareetta Vaara on nimitetty Humana Asumispalveluiden palvelujohtajaksi. Asumispalvelut tarjoavat koteja ja päivätoimintaa ikäihmisille, vammaisille sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujille.

Annareetta Vaara siirtyy Humanaan Touhula Varhaiskasvatus Oy:stä, jossa hän toimi myynti- ja kehitysjohtajana. Ennen Touhulaa Vaara on toiminut erilaisissa hoiva-alan johtotehtävissä. Vaara aloittaa työnsä Humanassa 1.1.2020.

”Laatu tulee hyvästä johtamisen mallista. Erityisesti yksiköiden esimiehillä on oltava riittävät työkalut ja tuki, jotta he voivat tehdä työnsä hyvin”, Vaara kertoo keinoista, joilla voidaan varmistaa palveluiden erinomainen taso.

Hyvän johtamisen lisäksi Vaara painottaa pätevän henkilöstön merkitystä: ”On oikeat ihmiset oikeilla paikoilla. Se on oikeastaan kaiken ydin, miten henkilöstö kohtaa asiakkaan arkisessa tilanteessa.”

Vaaran mukaan rekrytoinneissa avainasemassa on se, että yritys näyttäytyy ammattilaisten silmissä houkuttelevana työnantajana. ”Ihmislähtöinen, arvopohjainen ajattelu on minulle tosi tärkeä asia. Koen, että se on heijastunut vahvasti kaikissa keskusteluissa Humanan väen kanssa sekä Suomessa että Ruotsissa”, Vaara kuvailee syytä siihen, miksi halusi itse tulla mukaan osaksi Humanaa.

”Olen todella iloinen siitä, että saamme Humanan Asumispalveluiden johtoon juuri Annareetan. Hänen laaja osaamisensa hoivan ja muiden sosiaali- ja terveyspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä yhdistettynä asiakaslähtöiseen ajatteluun tukee erinomaisesti tavoitteitamme olla johtava laadukkaiden hoiva- ja sosiaalipalvelujen tarjoaja Suomessa”, Humanan Suomen toimintojen toimitusjohtajan sijainen Janne Telén toivottaa Vaaran tervetulleeksi.

Ikäihmisten hoiva-alan murroskautta elävä tilanne ei Annareetta Vaaraa jännitä, päinvastoin: ”Julkisen sektorin kustannuspaineet sekä kilpailutilanteen muutokset markkinoilla edellyttävät palvelutuotannolta innovatiivista palveluiden kehittämistä.”

Lisätietoja antavat:

  • Toimitusjohtajan sijainen Janne Telén, 044 025 9030
  • Viestintäjohtaja Johanna Norrena, 040 573 4007