Hem

Nimi vaihtuu – hyvä juttu jatkuu

Julkaistu: 2019-10-14

Coronarian hoiva- ja asumispalvelut sekä Arjessan asumispalvelut ovat yhdistyneet Humana Asumispalveluiksi. Ensi vuoden puolella maaliskuun loppuun mennessä myös Arjessan palvelut lapsille, aikuisille ja perheille siirtyvät käyttämään Humana-nimeä.

"Päätös nimenmuutoksesta tehtiin, koska haluamme toimintamme olevan mahdollisimman läpinäkyvää ja avointa. Nimenmuutos selkiyttää toimintaamme asiakkaidemme silmissä. Vaikka nimi muuttuu, palvelut ja toiminnot jatkuvat ennallaan", Humanan Suomen toimintojen toimitusjohtajan sijainen Janne Telén sanoo.

Pohjoismainen sosiaalialan toimija Humana on toiminut Suomessa jo vuodesta 2016 alkaen Arjessa Oy:n kautta. Arjessa on toiminut Suomessa pitkään, juuret ulottuvat vuoteen 2010. Coronaria Hoivan palvelut tulivat osaksi Humanan Suomen toimintoja vuoden 2019 huhtikuussa.

Humana Asumispalvelut saivat uudet verkkosivut

Asumispalvelut löytyvät nyt täältä, Humanan uusilta verkkosivuilta osoitteesta www.humana.fi. Uusien verkkosivujen suunnittelussa on pyritty huomioimaan sivujen selkeys ja helppokäyttöisyys. Saavutettavuusnäkökulma on huomioitu esimerkiksi siten, että tekstit ovat tarpeeksi suuressa koossa, jotta mahdollisimman moni pystyy lukemaan tekstiä.

Arjessan lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kotisivut löytyvät edelleen osoitteesta www.arjessa.fi. Myös nämä palvelut siirtyvät Humana-sivustolle maaliskuun loppuun mennessä.

Jokaisella on oikeus hyvään elämään

Humana työskentelee visionsa ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään” eteen. Se tarkoittaa, että Arjessasta ja Coronaria Hoivasta tuttu asiakaslähtöisyys ja palveluiden yksilöllinen räätälöiminen ovat edelleen kaikkea toimintaa leimaavia piirteitä.

"Asiakkaiden huomioimisen ohella haluamme huolehtia omasta henkilöstöstämme, koska vain hyvinvoiva henkilöstö voi tuottaa laadukkaita palveluja. Tavoitteenamme on olla alan houkuttelevin työnantaja", Humana Asumispalveluiden palvelujohtaja, Arto Lamberg toteaa.

Katso Humana-sivuston lyhyt esittelyvideo

Lisätietoja antavat

Palvelujohtaja, Humana Asumispalvelut
Arto Lamberg
Puh. 050 400 1108

Viestintäjohtaja
Johanna Norrena
Puh. 040 573 4007