Hem

Arjessa Oy:n palvelut yhteisen Humana-nimen alle: ”Yhdessä olemme Humana”

Julkaistu: 2020-04-02

Kokosimme asumis- ja hoivapalvelut sekä Arjessan sosiaalipalvelut lapsille, nuorille ja perheille yhteisen Humana-nimen alle. Vaikka Arjessan nimi muuttuu, palvelut ja toiminnot jatkuvat ennallaan. Toiminnan ytimessä on Humanan visio ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään”. Yhdessä olemme entistä vahvempia työskentelemään tämän vision eteen myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Toimimme yhteiskunnan kannalta kriittisellä alalla, ja arvomme vastuullisuus, sitoutuminen ja kohtaaminen korostuvat nyt työssämme.

”Humana-nimi tuo hyvin esiin sitä, että toimimme humaanilla alalla, jossa palvelun laatu muodostuu ihmisten välisissä kohtaamisissa. Kohtaaminen tässä yhteiskunnassa ei ole enää itsestäänselvyys. Se on yksi arvoistamme ja teemme joka päivä töitä sen eteen, että asiakkaamme saavat heille kuuluvat palvelut. Yhteinen brändi selkeyttää asiakkaillemme ja työnhakijoillemme laajaa palvelutarjontaamme”, Humanan Suomen toimitusjohtaja Anu Kallio toteaa.

Kun asumis- ja hoivapalvelut ja sosiaalipalvelut toimivat yhden nimen alla, Humana voi tarjota ammattilaisilleen entistäkin laajempia uramahdollisuuksia.

Humana.fi kokoaa yhteen

Humana.fi on nyt yhteinen koti kaikille palveluillemme. Humanan asumispalvelut ovat löytyneet humana.fi-osoitteesta jo lokakuusta saakka, mutta nyt myös Arjessan muut palvelut ovat samalla sivustolla. Verkkosivuston käyttöä helpottamaan on luotu hakutoiminto, jonka avulla oikeaa palvelua tai yhteystietoa voi hakea.

Humana syntyi halusta auttaa

Humana rakentaa Suomeen laadukasta ja kattavaa sosiaali- ja hoivapalveluita tuottavaa kokonaisuutta. Humana alkoi toimia Suomessa vuonna 2016 lapsille, nuorille ja perheille suunnatuista, laadukkaista palveluistaan tunnetun Arjessa Oy:n kautta. Meillä on Suomessa 2 700 ammattilaista, ja olemme päivittäin tukemassa yli 4 200 ihmistä kohti parempaa elämää.

Humanan tarina alkoi Ruotsissa vuonna 2001 läheisten halusta auttaa ihmisiä, jotka tarvitsivat henkilökohtaista avustajaa, mutta eivät olleet saaneet apua kunnasta.

Tutustu Humanan tarinaan

 

Lisätietoja antavat:

Anu Kallio, toimitusjohtaja, Humana Suomi
anu.kallio@humana.fi
050 577 9210

Johanna Norrena, viestintäjohtaja
johanna.norrena@humana.fi
040 573 4007

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa Suomessa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita lähellä asiakasta. Humanalla on 16 000 työntekijää, jotka kaikki työskentelevät yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.” Humana on laatuun ja asiakastyytyväisyyteen keskittyvä kasvava yritys.