Hem

Humana ja Aarni Rehab yhteistyöhön päihdekuntoutuksen kehittämiseksi

Julkaistu: 2020-06-08

Humana on aloittanut yhteistyön päihdekuntoutusta tarjoavan Aarni Rehabin kanssa koskien Humanan Rehappi-kuntoutusyksikön toimintaa. Rehapissa tapahtuneista henkilövaihdoksista johtuen Humana vahvistaa resurssejaan Aarni Rehabin avulla turvatakseen yksikön kuntoutujien hyvän hoidon. Samalla yhteistyön tavoitteena on kehittää edelleen suomalaista päihdekuntoutusta.

Humanan kuntoutusyksikkö Rehappi tarjoaa Minnesota-mallin mukaista päihdekuntoutusta asiakkailleen Naantalissa. Rehapin toiminta jatkuu normaalisti Naantalissa, ja asiakkaiden hoitopolkua jatketaan suunnitelman mukaisesti vahvistettujen resurssien avulla. 

”Asiakkaidemme laadukas hoito ja tavoitteiden mukainen toipuminen on meille tärkeintä. Siksi olemme päättäneet aloittaa tiiviin yhteistyön Aarni Rehabin kanssa varmistaaksemme, että kuntoutujiemme hoito ei häiriinny kesken kuntoutuksen muutostilanteesta johtuen. Rehapissa on tehty ammattimaista työtä kuntoutujien hyväksi vuosien saatossa ja haluamme varmistaa, että kuntoutujat saavat jatkossakin parasta mahdollista hoitoa. Uskomme, että suomalaisen päihdekuntoutuksen kehittäminen on tärkeää ja panostamme siihen tämän yhteistyön kautta entistä enemmän”, kertoo Humana Suomen toimitusjohtaja Anu Kallio.

Lisätietoja:

Anu Kallio
toimitusjohtaja
Humana Suomi
anu.kallio@humana.fi