Hem

Noora Jayasekarasta Humana konsernin uusi CFO

Julkaistu: 2020-07-01

Humana on tänään nimittänyt Noora Jayasekaran konsernin uudeksi CFO:ksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Noora Jayasekara on toiminut Humana-konsernin talouspäällikkönä tammikuusta 2018 lähtien. Aiemmin Noora Jayasekara (41) on työskennellyt seitsemän vuotta EY:ssä johtajana ja konsulttina. Suomalaislähtöisellä Noora Jayasekaralla on taloustieteiden maisterin tutkinto, pääaineenaan yritysrahoitus.

Noora Jayasekara seuraa tehtävässään Humanan CFO Ulf Bonnevieria, joka on aiemmin ilmoittanut jättävänsä Humanan kesän jälkeen.

"Olen erittäin iloinen, että Noora Jayasekarasta tulee Humanan konsernin CFO ja johtoryhmän jäsen. Hän on loistava yhdistelmä taloudellista osaamista, hyviä johtamistaitoja ja nopeutta. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä juuri sellaisen johtajan, jota Humana tarvitsee", Humanan toimitusjohtaja Rasmus Nerman toteaa.

”Olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme rekrytoimaan henkilön talomme sisältä näin tärkeään tehtävään. Tämä tarkoittaa, että emme menetä vauhtia tärkeässä meneillään olevassa muutostyössämme, jossa Noora on jo nyt ollut merkittävässä roolissa. Sisäinen nimitys on osoitus myös organisaation vahvuudesta. Meillä on paljon osaavia ja taitavia ihmisiä organisaatiossamme”, Nerman jatkaa.

Noora Jayasekara aloittaa uudessa tehtävässään 1. syyskuuta 2020.

"Odotan innolla uuden roolin tuomia tehtäviä ja haasteita. Olen iloinen, että pääsen jatkamaan töitä ammattitaitoisen taloustiimin kanssa sekä viemään Humanan jo alkanutta muutosta eteenpäin", Noora Jayasekara kertoo.

Noora Jayasekara

Lisätietoja antavat:

Rasmus Nerman, toimitusjohtaja, +46 70 828 1860, rasmus.nerman@humana.se

Anna Sönne, sijoittajasuhdejohtaja, +46 70 601 4853, anna.sonne@humana.se

Lataa tiedote PDF-muodossa