Hem

Kimmo Huhtimo Humana Lastensuojelupalveluiden johtajaksi

Julkaistu: 2020-10-01

Humana Lastensuojelupalveluiden johtajaksi on nimitetty Kimmo Huhtimo. Huhtimo aloittaa tehtävässään 1.10.2020.

Huhtimolla on monipuolinen kokemus palveluiden johtamisesta ja kehittämisestä Mehiläinen Oy:n, Lassila & Tikanoja Oyj:n ja Elisa Oyj:n palveluksessa. Hänet tunnetaan myös asiakas- ja työyhteisökokemuksen johtamisen uranuurtajana Suomessa. Humanaan Huhtimo siirtyy oltuaan yrittäjänä ja toimitusjohtajana valmennuspalveluita tarjoavassa ArtSense Oy:ssa. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri. 

Kimmo Huhtimo odottaa innolla uusia työtehtäviään ja tutustumista Humanan ihmisiin.

”Valmentava ote, arvopohjaisuus ja yhdessä tekeminen ovat lähellä sydäntäni”, kertoo Huhtimo.

”Humanan palveluissa kohtaamiset ja vastuullisuus ovat aina läsnä erityisen merkityksellisellä tavalla. Humanan arvomaailma ja ihmiset inspiroivat minua. Kyse on yhteiskunnallisesti poikkeuksellisen merkittävästä alasta ja sen kehittymisestä”, hän jatkaa.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Kimmo Huhtimon luotsaamaan lastensuojelupalveluitamme ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Humanaan”, Humana Suomen toimitusjohtaja Anu Kallio sanoo.

”Lämmin kiitos uusiin haasteisiin siirtyvälle Terhi Blombergille lastensuojelupalveluiden ammattitaitoisesta johtamisesta ja kehittämisestä tähän saakka”, Kallio jatkaa.

Tutustu Humanan lastensuojelupalveluihin


Lisätietoja antaa:
Riina Kirmanen, johtaja, markkinointi ja viestintä
Sähköposti: riina.kirmanen@humana.fi
Puh. 050 550 5638