Hem

Humana tukee jouluna Mieli ry:n toimintaa

Julkaistu: 2020-12-02

Tänä jouluna Humana antaa joululahjoituksensa Mieli Suomen Mielenterveys ry:n tekemään lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. ”Näin korona-aikaan mielenterveys on erittäin tärkeää, ja haluamme osaltamme olla tukemassa mielenterveystyötä”, Humanan viestintä- ja markkinointijohtaja Riina Kirmanen sanoo.

Mielenterveyden perusta rakennetaan jo lapsuudessa. Lapsena ja nuorena opitut mielenterveystaidot suojaavat meitä läpi elämän ja auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä. Vastuullisena toimijana Humana haluaa omalta osaltaan olla tässä työssä mukana.

Lahjoitusvaroilla Mieli ry tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja lasten ja nuorten kanssa toimiville ammattilaisille neuvoloissa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja nuorisoalalla. Tuki auttaa ammattilaisia vahvistamaan lasten ja nuorten mielenterveystaitoja, tarjoamaan varhaista tukea vaikeisiin tilanteisiin sekä ohjaamaan lapsia ja nuoria tarvittaessa saamaan apua.

Mieli ry kertoo verkkosivuillaan puolustavansa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Se sopii loistavasti yhteen Humanan vision, Jokaisella on oikeus hyvään elämään, kanssa.

”Lahjoituksen myötä haluamme toivottaa hyvää ja rauhallista joulunaikaa”, Humanan viestintä- ja markkinointijohtaja Riina Kirmanen lisää.