Hem

Toimitusjohtaja Rasmus Nerman jättää Humanan

Julkaistu: 2021-08-12

Humanan toimitusjohtaja Rasmus Nerman on ilmoittanut hallitukselle jättävänsä yhtiön ja siirtyvänsä Apoteket AB:n toimitusjohtajan tehtävään. Hallitus aloittaa hänen seuraajansa rekrytointiprosessin välittömästi.

Oltuaan kahdeksan vuotta Humanassa ja siitä kuusi vuotta toimitusjohtajana Rasmus Nerman jättää yhtiön omasta pyynnöstään.

“Olen päättänyt jättää Humanan ja vastaanottaa uuden haasteen Apoteket AB:n toimitusjohtajana. Olen uskomattoman ylpeä Humanan kehityksestä ja hyvin kiitollinen siitä, että olen saanut johtaa Humanaa – yritystä, jolla on tärkeä rooli yhteiskunnassa ja jossa saamme vaikuttaa tuhansien ihmisten elämään joka päivä. Humana on erinomainen yritys, jonka työntekijät sitoutuvat vahvasti työhönsä ja ovat erittäin ammattitaitoisia. Lähtiessäni jään kaipaamaan työyhteisöämme sekä ainutlaatuista yritystämme”, Rasmus Nerman sanoo.

"Humana on kehittynyt Rasmuksen aikana yhdeksi Pohjoismaiden johtavista sosiaalialan yrityksistä. Yhtiö on valmis ottamaan vastaan haasteet, joita pohjoismaisen hyvinvoinnin toteutuminen vaatii tulevaisuudessa. Puheenjohtajana olen työskennellyt tiiviisti Rasmuksen kanssa yli kahden intensiivisen vuoden ajan ja arvostanut suuresti sekä yhteistyötämme että Rasmuksen energiaa. Haluan henkilökohtaisesti ja koko hallituksen puolesta kiittää Rasmusta hänen tärkeästä panoksestaan Humanan toimitusjohtajana ja onnitella häntä uudesta tehtävästään", Humanan hallituksen puheenjohtaja Sören Mellstig sanoo.

Humana julkaisee aiemmin tiedottamansa mukaisesti raporttinsa vuoden 2021 toiselta vuosineljännekseltä ja ensimmäiseltä vuosipuoliskolta 20.8.2021.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Sören Mellstig, +46 70 513 6581, soren@mellstig.se

Sijoittajasuhde- ja vastuullisuusjohtaja Anna Sönne, +46 70 601 4853, anna.sonne@humana.se