Hem

Johanna Rastad Humana-konsernin toimitusjohtajaksi Ruotsissa

Julkaistu: 2021-09-09

Humanan hallitus on nimittänyt Johanna Rastadin Humana AB:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Johanna Rastad työskentelee Humanassa Individual & Family -liiketoiminta-alueen johdossa ja hän on ollut Humanan konsernin johtoryhmän jäsen lähes kolmen vuoden ajan. Hän aloittaa tehtävässään vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, kun väistyvä toimitusjohtaja Rasmus Nerman jättää yhtiön.

Johanna Rastad on työskennellyt Humanassa vuodesta 2018 lähtien, jolloin hän aloitti liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Vuodesta 2019 hän on toiminut Individual & Family -liiketoiminta-alueen johtajana. Ennen Humanaa hän on työskennellyt usean vuoden ajan terveydenhuollon johtotehtävissä muun muassa Team Oliviassa ja Kry:llä. Johanna Rastadilla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Tukholman kauppakorkeakoulusta.

‒ Olen iloinen voidessani kertoa, että Johanna Rastadista tulee Humanan uusi toimitusjohtaja. Johannalla on sekä kokemusta että osaamista kehittää Humanaa edelleen siltä vahvalta pohjalta, jolla yritys jo nyt on. Humana saa Johannasta johtajan, jolla on kyky toteuttaa valittua strategiaa ja viedä Humanan palvelut seuraavalle tasolle ja siten jatkaa kestävän hyvinvoinnin kehittämistä Pohjoismaissa, Humanan hallituksen puheenjohtaja Sören Mellstig sanoo.

‒ Erityisen ilahduttavaa on se, että olemme pystyneet rekrytoimaan Johanna Rastadin Humanan sisältä. Johtoryhmän jäsenenä Johannalla on jo syvällinen ymmärrys Humanasta, ei vain omalla liiketoiminta-alueellaan, jossa hän on parantanut liiketoimintaa, tai Norjan liiketoiminta-alueella, jota hän aiemmin menestyksekkäästi tukenut, vaan myös konsernin muilla liiketoiminta-alueilla ja tukitoiminnoissa, Sören Mellstig sanoo.

‒ Olen kiitollinen ja nöyrä luottamuksesta, että saan johdettavakseni Humanan kaltaisen yrityksen. Humana on uskomattoman hieno yritys, jolla on erittäin vahvasti sitoutuneet työntekijät. Humanassa ei ole kyse vain asiakkaidemme auttamisesta parempaan elämään, vaan myös halusta kehittää ja parantaa toimialamme palveluita Pohjoismaissa pitkällä aikavälillä. Odotan innolla vastuun ottamista ja jatkan yhdessä kaikkien kollegoiden kanssa yrityksen ja toimintamme kehittämistä, sanoo tuleva toimitusjohtaja Johanna Rastad.

Johanna Rastad jatkaa nimityspäivään saakka nykyisessä tehtävässään Individual & Family -liiketoiminta-alueen johdossa valmistautuen samalla uuteen toimitusjohtajan tehtäväänsä.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Sören Mellstig, +46 70 513 6581, soren@mellstig.se

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Anna Sönne, +46 70 601 4853, anna.sonne@humana.se